İnovasyon!

İlk göz kamaştıran yeniliği Diyanet İşleri Başkanı, “dini Mercedes’e bindirerek” yapmıştı. İkinci yenilik “Üsküdar’a Kabe getirilmesi” olmuştu. Üçüncü yenilik;...

İlk göz kamaştıran yeniliği Diyanet İşleri Başkanı, “dini Mercedes’e bindirerek” yapmıştı. İkinci yenilik “Üsküdar’a Kabe getirilmesi” olmuştu. Üçüncü yenilik; “Kuran’ı pasta yapıp yemek” üzerine kurulmuştu.
Yenilik, yeniliği kovaladı.
İslam’da inovasyon patladı!
İnovasyon, icat yapmak değil. Eski icatlara bakarak daha önce denenmemiş yenilikler yapmak. Bu açıdan bakınca; Diyanet İşleri Başkanı’nın lüks Mercedes otomobilini makam aracı olsun diye sipariş etmesi, İslam’da daha önce düşünülmemiş, denenmemiş bir yenilik (inovasyon) sayılır. SÖZCÜ muhabiri Ali Ekber Ertürk, yeniliğin sadece Mercedes’e binmekte kalmadığını, alınan Mercedes’e ahşap süsleme ve arka koltuğa eğlence sistemi (TV, internet, oyun) eklenerek inovasyonun (!) dibine kadar gidildiğini belgeleriyle haber yaptı. Diyanet İşleri Başkanı, SÖZCÜ’ nün haberi için “iftiradır, mahşerde hesap verecekler” diyerek savunmaya geçti.
Mercedes alınmış.
Eğlence paketi vidalanmış.
Mercedes’in mal oluşu 1 milyon TL’yi (halkın parası) geçmiş. SÖZCÜ belgelerini yayınladı. Bu durumda mahşerde kim hesaba çekilecek?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancılar oynadı! Cimbom berabere! 01 Aralık 2023 | 174 Okunma Tüküreyim o futbolcunun dolarına! 29 Kasım 2023 | 441 Okunma Gitti gitti nereye gitti! 27 Kasım 2023 | 227 Okunma Acı yalan sarmalı! 26 Kasım 2023 | 145 Okunma Yıkayan ile yıkanan! 24 Kasım 2023 | 177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar