Güncel sorular ve cevapları

1. PKK bir Kürt hareketi midir?.. Cevap: Dıştan öyle görülüyor ve gösteriliyor ama PKK, beyin ve amaç olarak bir Haçlı ve Siyonist hareketidir.2. PKK galip gelirse ne olur?.. Cevap: Türkiye parçalanır. 3. Bir Kürt...

1. PKK bir Kürt hareketi midir?.. Cevap: Dıştan öyle görülüyor ve gösteriliyor ama PKK, beyin ve amaç olarak bir Haçlı ve Siyonist hareketidir.
2. PKK galip gelirse ne olur?.. Cevap: Türkiye parçalanır.

3. Bir Kürt devleti kurulması Kürtlerin lehine mi olur?.. CEVAP: Çoğunluk olan Sünnî Kürtlerin lehine değil, aleyhine olur.

4. Kürtlerin çoğunluğu PKK’yı destekliyor mu?.. CEVAP: Desteklemiyor.

5. PKK’yı kaç yabancı devlet ve ülke destekliyor?.. CEVAP: Bunların sayısı yirmi kadardır. İçlerinde dost görünüp düşmanlık yapanları vardır.

6. Doğu ve güneydoğu Anadolu niçin boşaltılıyor?.. CEVAP: İleride bu bölgelere ilk fırsatta Ermeni ve Yahudi nüfusu getireceklerdir.

7. PKK’yı destekleyen akademisyenler Türk müdür, Müslüman mıdır?.. CEVAP: Onların çoğu Kripto’dur, iki kimliklidir.

8. PKK silahlı bir terör hareketinden mi ibarettir?.. CEVAP: Sivil kolu da vardır, Meclis’e bile girmişlerdir.

9. PKK hareketinin ve terörünün parasal boyutu nedir?.. CEVAP: Yüz milyarlarca dolarlık bir sektördür. Birileri bundan büyük kazançlar elde etmiştir. Bir ara uyuşturucu helikopterlerle taşınmıştır.

10. Medyada PKK taraftarı gazeteler ve gazeteciler var mıdır?.. CEVAP: Haddinden fazlası vardır.

11. PKK tamamen bitirilebilir mi?.. CEVAP: Bu çok zordur.

12. Ermeniler Türkiye’den ne kadar toprak istiyor?.. Bugünkü Ermenistan’ın beş misli toprak istiyorlar.

13. Kürt meselesinde İsrail’in amacı nedir?.. CEVAP: Eretz İsrail’i kurmak, güney bölgemizde İsrail uydusu bir Kürt devleti oluşturmak istiyor.

14. İsrail yaşayabilir bir devlet midir?.. CEVAP: Yaşaması zordur. 2022’de korkunç savaşlar, dehşetli hadiseler içinde sona ereceğini sanıyorum.

15. Beni Asfar (Sarı Oğulları) Türkiye’ye saldıracaklar mı? CEVAP: Böyle bir saldırı ve savaş olacağına dair Muhbir-i Sâdık’ın haberleri vardır.

16. Beni Asfar galip gelecek midir?.. CEVAP: Başlangıçta galip gelecek, hayli yeri işgal edecek, sonunda yenilecektir.

17. Savaş Avrupaya sıçrayacak mıdır?.. CEVAP: Ortadoğuda başlayacak cevap Avrupaya sıçrayacaktır.

18. İstanbul tekrar feth edilecek midir?.. CEVAP: Edilecektir. Savaşla değil, anlaşma ile. Beni Asfar Belde-i Tayyibe’yi geri verecektir.

19. Kemalist ideoloji ve laik sistem Türkiye’de ilelebet (ebediyete kadar) hüküm sürecek midir?.. CEVAP: Türkiye, devlet halk ülke olarak devam edecek, rejim sistem laiklik Kemalizm sona erecektir.

20. Üçüncü dünya savaşında ne kadar insan ölecektir?.. CEVAP: Aklın almayacağı kadar çok insan telef olacaktır.

21. Nükleer silahlar kullanılacak mıdır?.. CEVAP: Maalesef .

22. İnsanlık alemi nasıl olur da bir üçüncü dünya savaşı çılgınlığını yapabilir?.. CEVAP: İlk iki dünya savaşı birer korkunç çılgınlık idi, onları yapan medeniyet ve zihniyet bunu da yapabilir.

23. Mehdi zuhur, İsa aleyhisselam nüzul edecek mi?.. CEVAP: Bu konuda Muhbir-i Sâdık’ın haberleri vardır, mutlaka zuhur edecektir.

24. Bazı ilahiyatçılar Mehdi çıkmayacak, İsa aleyhisselam inmeyecek diyor… CEVAP: Onlar Ehl-i Sünnet değildir. Mehdi ve nüzul-i İsa aleyhisselam konusundaki inkarlarının zerrece kıymeti yoktur.

25. Üçüncü dünya savaşında Türkiye’de büyük sıkıntılar olacak mıdır?... CEVAP: Olacaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.393 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.820 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 727 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.187 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar