Mü’mine Kâfir Diyenin Kendisi Kâfir Olur

İKİ Müslümandan biri, ötekini tekfir ederse, sen kâfirsin, sen kâfir oldun gibi laflar ederse, küfürle suçlanan kişi kâfir değilse, tekfir eden, yani ona kâfir diyen kâfir olur.***İsraf haramdır. İsraf...

İKİ Müslümandan biri, ötekini tekfir ederse, sen kâfirsin, sen kâfir oldun gibi laflar ederse, küfürle suçlanan kişi kâfir değilse, tekfir eden, yani ona kâfir diyen kâfir olur.
***
İsraf haramdır. İsraf olduğu kesinlikle bilinen bir şeyi, hayır bu israf değildir diye yapan kâfir olur.
***
Devamlı olarak, mütemadiyen, doyduktan sonra tıkınıp durmak, aşırı yemek yemek haramdır.
***
Ben zekatımı verdikten sonra istediğim masrafı yaparım, dilediğim gibi lüks hayat yaşarım, her haltı yerim, bana kimse karışamaz diyenler beyinsizdir. Zekatını ödemek, israf yapmaya cevaz vermez.
zzzzz
Zalimleri, günahkârları, fâsıkları, fâcirleri öven, medh eden, göklere çıkartan yağcılar ve yalakalar sefil ve rezil insanlardır.
***
Şeytanî tesettüre bürünen, erkeklerin bakışlarını açık karılardan daha fazla üzerlerine çeken Süslüman bayanlara laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan zordur.
***
İslama, Kur’ana, Sünnete, Şeriata aykırı bir kötülük çıkartan, kötülüklere âlet olan kimselerin amel defterlerine, sapıttıkları ve azdırdıkları insanların günahları yazılır.
***
Kork, hüsn-i hâtime konusunda korkusu olmayandan.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.393 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.820 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 727 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.187 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar