Sünnîlere Kurulan Yaman Tuzak

Türkiye (dinî veya sosyolojik) Sünnî çoğunluklu, Sünnî kültürlü bir ülkedir. Bu ülkede Sünnîler iyi olursa, iyilik hakim olur, bozulurlarsa her şey bozulur, sonunda yıkım ve çöküş...

Türkiye (dinî veya sosyolojik) Sünnî çoğunluklu, Sünnî kültürlü bir ülkedir. Bu ülkede Sünnîler iyi olursa, iyilik hakim olur, bozulurlarsa her şey bozulur, sonunda yıkım ve çöküş olur.

Birtakım derin güçler sinsi bir şekilde Türkiye Sünnîlerine büyük tuzaklar kurmuşlardır. Okuyanlara kolaylık olmak üzere bu tuzakları madde madde yazıyorum:

Birinci madde: Sünnî İslam’ın için boşaltılmakta, din bir ism ve resm haline getirilmektedir.

İkinci madde: Müslümanlar sekülerleştirilmekte, laikleştirilmekte, dünyevileştirilmektedir. Din dünyadan koparılınca zaten kendi kendine geriler çöker yıkılır.

Üçüncü madde: Planlı programlı şekilde Ehl-i Sünnet yıkılmak, kazınmak, onun yerine seküler, light, ılımlı, Şeriatsız, cihadsız, tesettürsüz, fıkıhsız, suya sabuna dokunmaz evcil bir İslam türetilmek istenmektedir.

Dördüncü madde: Kapatılmış olan Medaris-i İslamiyye (Sünnî İslam Medreseleri) açılmamakta, icazetli din uleması ve fukaha yetiştirilmemektedir.

Beşinci madde: Müslümanlar birtakım ne idüğü belirsiz bulaşık şaibeli, sarıklı Farmasonları peşinden gitmeyle çağrılmaktadır.

Altıncısı: Tarihe karışmış, ölmüş Mutezile fırkası hortlatılmaktadır

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.393 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.820 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 727 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.187 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar