Örgütün hizmet birimleri ve idaresi 3

Cemaat evinde kalan kişilerin tehdit edilip ayrılmalarının engellendiğini, küçük kız çocuklarını hafta sonu toplayıp devlete karşı doldurduklarını ve kışkırttıklarını ihbar...

Cemaat evinde kalan kişilerin tehdit edilip ayrılmalarının engellendiğini, küçük kız çocuklarını hafta sonu toplayıp devlete karşı doldurduklarını ve kışkırttıklarını ihbar etmiştir.

Oy konusunda baskı yaptıklarını, evden ayrılmak isteyen kızlara iftira edildiğini, okuldan biriyle cemaatin irtibatlı olmuştur.

Derya kod adlı bir kadının birçok kişiyi aradığını ve evde kalması için yönlendirdiğini, tehdit edilecekleri düşüncesiyle şikâyetçi olmamıştır.

Mağdur birçok kızın bulunduğunu, evlerde devlete düşman insanlar yetiştirdikleri iddia edilmiştir.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığının bu iddiaları araştırmak üzere konuyla ilgili acil ve ivedi bir soruşturma başlatmıştır.

Şanlıurfa ve Bozova'da Harran Üniversitesinde okuyan kız öğrencilerin kimlik bilgilerinin hukuka aykırı yoldan temin edilip irtibat kurularak öğrencilerin cemaat evlerinde kalmasının sağlandığı iddiasının araştırılmasına başlandığı, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma evrakının yetkisizlik kararı ile Bozova Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdiği, 2015/420 soruşturma numarasını almıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 1.268 Okunma VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 60 Okunma Hakan Atilla’yı Amerika’ya kim gönderdi? 09 Aralık 2017 | 960 Okunma Tuzak 07 Aralık 2017 | 331 Okunma Erzincan Orduevi’nde kedinin öldürülüşünü izleyen asker 05 Aralık 2017 | 296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar