Hepimiz o çocuğu yazacağız...Ağlayacağız... Suçlayacağız...Sonra bakın ne olacak

SONRA Birleşmiş Milletler'den Ban Ki-mun gelip Suriyeli mülteci kamplarını ziyaret edecek. Sonra CNN muhabiri dramatik bir haber yapıp, Christiane Amanpour'un Ban Ki-mun'la röportajını yayınlayacak. Sonra 'Aman pur' makyajını savaş...

SONRA Birleşmiş Milletler'den Ban Ki-mun gelip Suriyeli mülteci kamplarını ziyaret edecek.

Sonra CNN muhabiri dramatik bir haber yapıp, Christiane Amanpour'un Ban Ki-mun'la röportajını yayınlayacak. Sonra 'Aman pur' makyajını savaş dekoruna göre yapıp madeni bir sesle "Nasıl oluyor? Arap baharı... Özgürlük sonbaharı..." gibi laflar edecek.
Sonra Ban Ki-mun, Antarktika'da gördüğü eriyen buzul manzarasından sonra ettiği isyan gibi, entelektüel çerçeveli gözlüklerini düzelterek "ey insanlık" diyecek.
Sonra sürekli onun yanında gezen gazeteciler, "Flaş... Flaş... Duydunuz mu, insanlık ölüyormuş!" manşetiyle haberler geçecek.
Sonra Angelina Jolie Mardin'e gelip Mardin valisi eşliğinde oradaki mülteci kampını gezecek.
Jolie'nin 'imaj ajansı' "Lütfen konuşurken çok fazla gülmeyin, babasını kaybetmiş Tom Rider ifadesini takının" diyecek.
O sırada Mardinli kara gözlü, dünya güzeli bir çocuk Jolie'yle fotoğraf çektirecek. Sonra Merkel Brüksel'de olağanüstü bir toplantı isteyecek.
Öteki ilgililer gelecek.
Sonra ABD ordusu bir açıklama yapacak:"İnsansız uçaklarımız insanları vurabiliyor. Ama Vietnam'dan Küba'ya, Afganistan'dan Irak'a kadar vur vur bitmiyor."
Sonra Putin haber gönderecek:
"Ben Esad'la konuşurum, İyi çocuktur. Beni dinler" diyecek.
Sonra Putin Deniz Kuvvetleri komutanına talimat verecek:
"Suriye'nin bize sağladığı deniz üssüne iki denizaltı daha gönderin. Esad gitmeden Akdeniz'e iyice yerleşelim" diyecek.
O sırada, petrol tröstleri birliği bir açıklama yapacak:
"Mısır'da muazzam miktarda doğalgaz bulundu. Sisi önemlidir." Ve devamla:
"Irak'a ve Libya'ya demokrasi getiriyoruz. Karşılığında yeterince petrol alıyoruz. Suudi Arabistan bir kalemde 35 milyar dolarlık silah aldığı için, şimdilik yeterince demokrat buluyoruz. Yeni kral kadınlara araba kullanma hakkı tanırsa demokrasi adına mutlu oluruz."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hayatın içinden gelen bir masal 22 Nisan 2024 | 104 Okunma İşte şeytanın listesi 21 Nisan 2024 | 207 Okunma Dolandırıcıların şeytanca planı 20 Nisan 2024 | 335 Okunma Krizin tetiklediği soru: ‘Elinde atom bombası var mı’ 15 Nisan 2024 | 172 Okunma Dünya seyahati yapan Mustafa ve Elif felaketin en büyüğünü yaşadı... Okyanusun ortasında dümen palası kopunca 14 Nisan 2024 | 118 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar