Müjdeleri tasdik eden haber

Amerika’yı ve dünyayı şekillendiren konular, tutumlar ve eğilimler üzerine tarafsız araştırmalar yapma iddiasıyla kendini tanıtan ABD’li araştırma şirketi Pew, 2070’e kadar İslâmın...

Amerika’yı ve dünyayı şekillendiren konular, tutumlar ve eğilimler üzerine tarafsız araştırmalar yapma iddiasıyla kendini tanıtan ABD’li araştırma şirketi Pew, 2070’e kadar İslâmın dünyanın en büyük dini olabileceğini açıkladı.
Bu müjdeli haberi bin defa mâşâallâh, bin defa bârekallâh diyerek karşılayalım ve karşılıyoruz.

İngiliz haber kuruluşunun (www.bbc.com) duyurduğu bu haber, bu araştırma; “Ümitvar olunuz: Şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sadâ İslâmın sadâsı olacaktır” müjdesini tasdik eden bir haber olarak görülmeli değil midir?

Pew’in (Pew Research Center) araştırmasına göre İslâm, dünyada en hızlı büyüyen din. Araştırmada “Demografik (nüfus) eğilimlerin bu şekilde devam etmesi hâlinde, dünyadaki ikinci büyük din olan İslâm, bu yüzyılın sonuna kadar Hıristiyanların sayısını geçebilir” denilmiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 151 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 106 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar