Erkek(!) FETÖ’cüler kaçmışlar, bir kadıncağızı bırakmışlar!

Nazlı Ilıcak’ın da aralarında bulunduğu bazı medya mensuplarının yargılanmasına dün başlandı..Mahkemede verdiği ifadeye bakarsanız, Nazlı Ilıcak’ın, FETÖ’yü nihayet terör...

Nazlı Ilıcak’ın da aralarında bulunduğu bazı medya mensuplarının yargılanmasına dün başlandı..

Mahkemede verdiği ifadeye bakarsanız, Nazlı Ilıcak’ın, FETÖ’yü nihayet terör örgütü olarak gördüğünü söylemek mümkün..

Ilıcak’ın mahkemedeki “Zekeriya Öz’ün bugün bir sürü şeyleri ortaya çıktı, tabii. Ben bilmiyordum. FETÖ’yle ilişkisini de bilmiyordum” sözlerinden hareketle, Zekeriya Öz’ün yolsuzluklarının farkına vardığını söylememiz mümkün.

“FETÖ terör örgütünün ne kadar kötü olduğunu çok güzel anlattınız” ile giriş yapan Nazlı Ilıcak, daha önemlisi mahkemede şu tespitleri açık yüreklilikle yapmış: 

“FETÖ’cü demek darbeci demek, hilekâr demek, kul hakkı yemek, soru çalmak demek. Bununla ilintilendirmeyi çok ağır buluyorum.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DHKPC’yi-Deniz’i övenler, ‘aydınlar öldürüldü’ diyemez! 08 Mayıs 2024 | 1.129 Okunma Kariye’den Boğaziçi’ne, 28 Şubat’tan Deniz Gezmiş’e! 07 Mayıs 2024 | 2.147 Okunma Bu adam, Cumhurbaşkanı mı olacaktı? 06 Mayıs 2024 | 5.471 Okunma RSF: Gazetecileri yargılamayın, öldürün! 05 Mayıs 2024 | 586 Okunma Bunlardan hesap sormazsanız, böyle tepenize çıkarlar! 04 Mayıs 2024 | 1.853 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar