F.Bahçe kendini zorlamadan turladı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nın ilk maçında deplasmanda Giresunspor karşısında 2-1’lik bir galibiye aldığı için kendi sahasında oynadığı rövanş...

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nın ilk maçında deplasmanda Giresunspor karşısında 2-1’lik bir galibiye aldığı için kendi sahasında oynadığı rövanş karşılaşmasına çok büyük bir avantajla çıktı.

Aykut Hoca da Fenerbahçe takımını bu maçta rotasyona sokarak sahaya sürdü. Giresunspor, Sinan’la pozisyon buldu. Biraz şanslı olsaydı kaleye giden top direkten dönmez, gol olurdu. Ardından gelişen akında Dialiba golü buldu ve Giresun’u maç başında öne geçirdi. Hemen ardından Samed’le gelen Fenerbahçe golü maçı eşitledi.

Eljif’le kaçırılan goller var. Eljif hakkında konuşmak gerekirse ‘Kumaşı var’ diyorlar, ama bana göre yok. Fenerbahçe, Aatıf’ın kaydettiği şık golle geriden gelip öne geçti.

Giresun takımında orta sahanın ort

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şampiyonluk için avantaj sağladı! 30 Nisan 2018 | 351 Okunma Fenerbahçe istediğini aldı 29 Nisan 2018 | 305 Okunma Fenerbahçe rahat kazandı 24 Nisan 2018 | 239 Okunma Beşiktaş son çeyrekte uyandı 23 Nisan 2018 | 239 Okunma Avrupa şansını zora soktu 22 Nisan 2018 | 249 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar