Eskiye rağbet olsa bitpazarına nur yağar

Fenerbahçe’nin müstakbel hocası Aykut Kocaman kadro değişikliğine fazla itibar etmiyor gözüküyor. Örneğin 3 tane santrforu olan takımda Van Persie, Emenike ve Fernandao’dan bu sezon içinde beklentileri...

Fenerbahçe’nin müstakbel hocası Aykut Kocaman kadro değişikliğine fazla itibar etmiyor gözüküyor. Örneğin 3 tane santrforu olan takımda Van Persie, Emenike ve Fernandao’dan bu sezon içinde beklentileri olduğunu ifade ediyor. İyi güzel de bu 3 oyuncu da ortaya koydukları futbolla olağanüstü verimi düşük, kalitelerine yakışmayacak bir performans sergilediler. 

Örneğin Van Persie; mazisinde çok büyük futbolcuyken artık yaşını başını almış, futbola doymuş, sahada uzatmaları oynamaya çalışan bir görüntüde. Bazen kafasına göre takılarak, sakatlığı bahane edip maç seçmelere kadar da gitti. 

Fernandao, Bursa’daki yeteneklerini tekrarlayamadı. Uzun süredir sakat kalan bu futbolcunun kilo almaya da müsait yapısından dolayı önümüzdeki sezon ne yapacağı meçhul.

Emmanuel Emeni

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şampiyonluk için avantaj sağladı! 30 Nisan 2018 | 351 Okunma Fenerbahçe istediğini aldı 29 Nisan 2018 | 305 Okunma Fenerbahçe rahat kazandı 24 Nisan 2018 | 239 Okunma Beşiktaş son çeyrekte uyandı 23 Nisan 2018 | 239 Okunma Avrupa şansını zora soktu 22 Nisan 2018 | 249 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar