Böyle büyük takım olunmaz

Fenerbahçe kendi evinde oynadığı Kayseri maçında, seyircisinin de desteğiyle, ‘farklı kazanır’ beklentisindeydi. Ama Kanarya, öylesine yavaş oyun sergilediki, ilk yarı beklentilere cevap verecek futboldan uzak...

Fenerbahçe kendi evinde oynadığı Kayseri maçında, seyircisinin de desteğiyle, ‘farklı kazanır’ beklentisindeydi. Ama Kanarya, öylesine yavaş oyun sergilediki, ilk yarı beklentilere cevap verecek futboldan uzak kaldı. İlk yarıda Fener’in nasıl bir futbol anlayışında oynadığını ne ben anladım, ne de Fenerli futbolcular.

Takım halinde önde baskı kuramadı. Durum böyle olunca gol beklentileri içinde olan Janssen topu alma fukarası kaldı. Giuliano etkisizdi. Valbuena uğraşıyor, didiniyor çaresizlik içinde kalıyor.

Neustadter’in hatalı geri pası ile topu kapan Umut takımı adına bu hatayı golle değerlendirdi, Kayseri’yi öne geçirdi. Fenerbahçe kalesinde gördüğü golden sonra Ozan’ın sert şutuyla beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın ilk devresi de bu sonuçla noktalandı.

Yenilen ilk golde rakibe davetiye &ccedil

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şampiyonluk için avantaj sağladı! 30 Nisan 2018 | 351 Okunma Fenerbahçe istediğini aldı 29 Nisan 2018 | 305 Okunma Fenerbahçe rahat kazandı 24 Nisan 2018 | 239 Okunma Beşiktaş son çeyrekte uyandı 23 Nisan 2018 | 239 Okunma Avrupa şansını zora soktu 22 Nisan 2018 | 249 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar