Beşiktaş fren yaptı

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde gururumuz oldu. Ama kendi ligimize bakacak olursak, aynı görüntüde futbol sergilemezken, beklenen sonuçları elde etmekte de zorlanmaya başladı. Kayserispor ligimizin flaş...

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde gururumuz oldu. Ama kendi ligimize bakacak olursak, aynı görüntüde futbol sergilemezken, beklenen sonuçları elde etmekte de zorlanmaya başladı.

Kayserispor ligimizin flaş takımlarından biri. Evinde misafir ettiği Beşiktaş’a karşı takım savunmasını mükemmel şekilde sergilerken, Beşiktaş beklediğimiz tarzdaki futbolundan çok uzak kaldı.

Maçın ilk yarısında Cenk ile Beşiktaş gol pozisyonu buldu ama etkisiz hamlesi yüzünden golü bulumadı. Quaresma şahsı gayretiyle getirip “Al da at” pası şeklinde Oğuzhan’a topu aktardı, o ise kötü gol şutu atarak boş Kayseri kalesine golü kaçıran oldu. Kayseri’nin fırsatçı golcüsü Umut, öne geçtikleri golü atarak takıma motivasyon ağırlıklı moral kazandırdı.

İlk yarının son dakikasında Umut, topla oynama isteği i&ccedil

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şampiyonluk için avantaj sağladı! 30 Nisan 2018 | 351 Okunma Fenerbahçe istediğini aldı 29 Nisan 2018 | 304 Okunma Fenerbahçe rahat kazandı 24 Nisan 2018 | 239 Okunma Beşiktaş son çeyrekte uyandı 23 Nisan 2018 | 239 Okunma Avrupa şansını zora soktu 22 Nisan 2018 | 248 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar