“Olanların olduğu oda...”

Dünya bugünlerde harıl harıl tek bir kitap okuyor;ABD Başkanı Donald Trump’a bir dönem en yakın isimlerden olan, Trump’ın yaklaşık 1.5 yıl Ulusal Güvenlik danışmanlığını yapan John...

Dünya bugünlerde harıl harıl tek bir kitap okuyor;

ABD Başkanı Donald Trump’a bir dönem en yakın isimlerden olan, Trump’ın yaklaşık 1.5 yıl Ulusal Güvenlik danışmanlığını yapan John Bolton’un görev yaptığı bu süreyi, tüm ayrıntılarıyla anlattığı kitabını kastediyorum.

Türkçeye “Olanların olduğu oda” diye de çevrilebilecek, “the room where it happened” adlı kitapta elbette Türkiye’den de bolca bahis var.

Bolton Türkiye konusunda, hem Trump ile Erdoğan arasındaki görüşmelerin ayrıntılarını, hem de bu görüşmelere karşı Trump ve beraberindeki ekibin tepkilerini tek tek yazmış.

Bolton’un kitabına göre, Trump ile...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AKP hayalleri ve milli davalar 21 Eylül 2020 | 311 Okunma AKP’nin söyledikleri ve yap-a-madıkları 14 Eylül 2020 | 414 Okunma “MAVİ VATAN” delik teşik.. 07 Eylül 2020 | 573 Okunma 'Kişi kültünün' Türkiye'ye zararı; Libya'da darbe; Suriye'de Rus kazığı; Akdeniz'de yalnızlık 31 Ağustos 2020 | 678 Okunma Ver gazı... 24 Ağustos 2020 | 662 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar