Eyvah! Yine Beyaz Saray görüşmesi...

Türkiye ile ABD arasında gerginlik malum…FETÖ elebaşısı Gülen’in Amerikan topraklarında ikametine izin vermekten bölücü terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısına hamiliğe; 1915...

Türkiye ile ABD arasında gerginlik malum…

FETÖ elebaşısı Gülen’in Amerikan topraklarında ikametine izin vermekten bölücü terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısına hamiliğe; 1915 olaylarını “soykırım” diye anmaktan Türkiye’ye yaptırım kararlarına, Halkbank davasına kadar pek çok sorun mevcut ikili ilişkilerde.

Bunun üzerine bir de ABD Başkanı Trump’ın, PYD-YPG elebaşının mektubunu yanına iliştirip gönderdiği, o hakarete varan ifadeleri içeren mektubu ekleyin.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işte böyle bir ortamda gidiyor Washington’a. Uzun zaman “düşündü” gidip gitmemek için. Ama en sonunda gitmeye karar verdiğini açıkladı.

HER TEMAS SONRASI YENİ SORUNLAR…

Oysa yakın tarihe şöyle bir bakarsak, Erdoğan’ın ABD başkanları ile Beyaz Saray’daki her teması sonrasında Türkiye’nin hep, daha önce hiç olmayan yeni sorunlarla boğuşmak zorunda kaldığını görmek mümkün.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AKP hayalleri ve milli davalar 21 Eylül 2020 | 313 Okunma AKP’nin söyledikleri ve yap-a-madıkları 14 Eylül 2020 | 415 Okunma “MAVİ VATAN” delik teşik.. 07 Eylül 2020 | 575 Okunma 'Kişi kültünün' Türkiye'ye zararı; Libya'da darbe; Suriye'de Rus kazığı; Akdeniz'de yalnızlık 31 Ağustos 2020 | 680 Okunma Ver gazı... 24 Ağustos 2020 | 664 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar