Amerikalıların İran'dan alacaklarını da bize ödetecekler

Bir zamanlar yandaş kanallarda “Türkiye’deki cari açığı kapatan adam” olarak lanse edilen Reza Zarrab’ı hatırlıyor musunuz? Hani, Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde...

Bir zamanlar yandaş kanallarda “Türkiye’deki cari açığı kapatan adam” olarak lanse edilen Reza Zarrab’ı hatırlıyor musunuz?
Hani, Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde kendisinden “altın ihracatı yapan bir zat. Ülkeye katkısının olduğunu biliyorum. Hayır işlerine girdiğini biliyorum” diye bahsettiği Reza Zarrab?
Ya da AKP hükümetinin, New York’ta tutuklu olduğu dönemde “akibetinden” endişe duyup, hakkında ABD hükümetine bir değil, iki kez nota verdiği aynı Reza Zarrab.
İşte o Reza Zarrab’ın Türkiye-İran hattındaki karanlık ilişkileri ve işleri nedeniyle, Türkiye’nin başı dertten kurtulmuyor.
Açılan ilk...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AKP hayalleri ve milli davalar 21 Eylül 2020 | 311 Okunma AKP’nin söyledikleri ve yap-a-madıkları 14 Eylül 2020 | 414 Okunma “MAVİ VATAN” delik teşik.. 07 Eylül 2020 | 572 Okunma 'Kişi kültünün' Türkiye'ye zararı; Libya'da darbe; Suriye'de Rus kazığı; Akdeniz'de yalnızlık 31 Ağustos 2020 | 674 Okunma Ver gazı... 24 Ağustos 2020 | 657 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar