Karanlıkta Yazılan Rapor  

Avrupa Parlamontosu'nun bağlayıcılığı bulunmuyor ama Türkiye karşıtlığından da vazgeçmiyor. Avrupa Parlamentosu müzakerelerin askıya alınmasını öneren raporunun kabul edilmesi kendisini inkar...

Avrupa Parlamontosu'nun bağlayıcılığı bulunmuyor ama Türkiye karşıtlığından da vazgeçmiyor. Avrupa Parlamentosu müzakerelerin askıya alınmasını öneren raporunun kabul edilmesi kendisini inkar etmesidir. Kendi ilkelerini yok sayması, provokasyonlara kapı aralaması anlamı taşımaktadır.

Biz yapıcı eleştirilere daima açığız. Ancak alınan karar asla yapıcı değil yıkıcıdır.

Ortaya atılan tezler; illegal yapıların iddiaları ve derin lobilerin tezgahlarından ibarettir. Raporu yazanların, onaylayanların akıl danesi vesayetçiler olunca rapor, ne Türkiye gerçeği ne de Dünya ölçeğine uymamaktadır.

Özetle; Avrupa Parlamentosu çoğulculuğunu kaybetmiştir.

Tarafsız değildir. Raporları, eleştirileri, kararları hukuki değil, siyasidir. Adil değil, objektif değil, Türkiye'ye karşı bilinçli olarak yürütülen ırkçı kampanyanın dışa vurumudur.

**

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubatçılardan FETÖ Taktiği 31 Ağustos 2018 | 6.080 Okunma Bize lazım olan Peygamber adaleti 24 Ağustos 2018 | 4.661 Okunma Papaz Üzerinden Subliminal Mesaj 30 Temmuz 2018 | 5.484 Okunma Almanya’nın utancı: NSU davası 19 Temmuz 2018 | 190 Okunma CHP’de Sanal Dönüşüm! 12 Haziran 2018 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar