CHP’li Akaydın’ın Üst Aklı Michael Rubin mi?

Gerçekten CHP'de garip işler dönüyor. Siyasi parti meşru alandan çıkartılıp; kayıt dışı siyaset arayışı içerisinde olanların hizmetine sokuluyor. Bir taraftan genel başkanları Türkiye'yi...

Gerçekten CHP'de garip işler dönüyor. Siyasi parti meşru alandan çıkartılıp; kayıt dışı siyaset arayışı içerisinde olanların hizmetine sokuluyor. Bir taraftan genel başkanları Türkiye'yi her fırsatta batıya şikâyet ediyor bir taraftan FETÖ'nün kanlı işgal girişimini meşrulaştırmak için büyü çaba sarf ediyor.

Hatırlarsınız! O karanlık gecenin hatıraları belleklerimizde tazeyken CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu “15 Temmuz kontrollü bir darbeydi” demişti.  Hemen ardından FETÖ'nün kriptoları algı yönetimini ele almış, Kılıçdaroğlu'nun sözleri üzerinden kirli bir propaganda yönetmişlerdi.

Yetmemişti!

Bu kez Kılıçdaroğlu'ndan sahneyi CHP'li Mustafa Akaydın aldı. FETÖ'nün senaryosunu yazdığı tiyatroda başrolü kaptı. Akaydın, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili bazı iddialarda bulundu ve "O ölen 250 vatandaşımızın katili devlettir. Bunu açık açık bir vekil olarak söylüyorum" şeklinde bir açıklama yaptı. Açıklamaya gelen tepkiler karşısında geri adım atmak yerine, sözlerinin arkasında durdu.

Sözlerinin arkasında durdu çünkü kendisinin arkasında hem başkanı Kılıçdaroğlu hem de küresel ihanet şebekesiyle CHP arasında koalisyonu kuran üst akıl vardı. O sözleri kendisine söyleten üst aklın ta kendisiydi.

Yani talihsiz değil, kurgulanmış bir açıklamaydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubatçılardan FETÖ Taktiği 31 Ağustos 2018 | 6.080 Okunma Bize lazım olan Peygamber adaleti 24 Ağustos 2018 | 4.661 Okunma Papaz Üzerinden Subliminal Mesaj 30 Temmuz 2018 | 5.484 Okunma Almanya’nın utancı: NSU davası 19 Temmuz 2018 | 190 Okunma CHP’de Sanal Dönüşüm! 12 Haziran 2018 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar