Bizim projemiz sınırları aşan kardeşlik

Küresel adaletsiz sisteme karşı dik duran, tarihine, ecdadına ve geleceğine sahip çıkacak olan duruşla Cumhurbaşkanımız Erdoğan, 2023 yürüyüşüne milletiyle yürümeye devam ediyor. Dünya...

Küresel adaletsiz sisteme karşı dik duran, tarihine, ecdadına ve geleceğine sahip çıkacak olan duruşla Cumhurbaşkanımız Erdoğan, 2023 yürüyüşüne milletiyle yürümeye devam ediyor. Dünya mazlumlarının dertlerini sona erdirmek için, daha adil ve daha yaşanılabilir bir dünya için bilinçli politikalarla sahayı kuşatıyor, Sezai Karakoç'un yeni ve büyük bir medeniyet tasavvuru olan Diriliş nesli için çaba sarf ediyor.

Dış politikamız da bu eksende; dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunuyor, her daim hakkın ve adaletin tarafında duruyor,  adaletsiz dünyayı değiştirebilmenin mücadelesini veriyor. Gelişen Sekiz Ülke (D-8) Örgütü’nün 9. Zirve Toplantısı da Cumhurbaşkanımızın ev sahipliğinde bu misyon ile gerçekleştirildi.

“İşbirliğiyle Fırsatları Çoğaltmak” temasıyla gerçekleştirilecek zirvenin verdiği mesaj: ‘Engelleri ve barikatları aşmalıyız. Adaletsiz projeleri omuz omuza vererek yıkmalıyız’ oldu.

Yoksa yıkılan insanlığımız.

Kaybeden mazlumlarımız.

İşte ateşi bugün Kerkük’e taşımak istiyorlar. “Yapmayın” diyoruz, “Ateşle oynamayın” diyerek sesimizi yükseltiyoruz; diplomatik tüm yolları deneyerek kardeşliğin zedelenmesinin, yeni mağduriyetlerin önüne geçilmesinin mücadelesini veriyoruz. Bizim projemiz sınırları aşan kardeşlik, küresel adaletsiz sistemin senaryosu sınırları değiştirip, kardeşi kardeşe kırdırmak. Bizim yanımızda millet, onların yanında vesayet elbiselerini giydirdikleri piyonlar var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubatçılardan FETÖ Taktiği 31 Ağustos 2018 | 6.080 Okunma Bize lazım olan Peygamber adaleti 24 Ağustos 2018 | 4.661 Okunma Papaz Üzerinden Subliminal Mesaj 30 Temmuz 2018 | 5.484 Okunma Almanya’nın utancı: NSU davası 19 Temmuz 2018 | 190 Okunma CHP’de Sanal Dönüşüm! 12 Haziran 2018 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar