Her Devrin Adamları!

Tarih kendiliğinden değişmezdi. Değiştirmek için sorumluluk lazımdı. En başta da bize lazım olan; inanç ve soylu bir direnişti.28 Şubat süreciydi. İkna odalarıyla umutlar çalınıyor, direnenler...

Tarih kendiliğinden değişmezdi. Değiştirmek için sorumluluk lazımdı. En başta da bize lazım olan; inanç ve soylu bir direnişti.

28 Şubat süreciydi. İkna odalarıyla umutlar çalınıyor, direnenler zulüm görüyor; direnmeyenler uzaktan seyrediyordu. Direnenler bedel ödese de değerlerinden vazgeçmiyor, doğuştan elde ettikleri hakları savunuyor, özgürlük ateşiyle yanan yüreklerini vesayetçilere karşı siper ediyorlardı.

İkna odalarından hemen sonra imha süreçleri başlıyordu. Hayaller, geleceğe dair planlar tek tek çalınıyordu. Kamusal alan yalanıyla, dinini vecibelerini yerine getirmek isteyen insanlar evlerine hapsediliyordu. Esarete “Hayır” diyen onur ve vicdan sahipleri, adaletin sembolleri ise alanları boş bırakmıyor, her türlü kötü muameleye karşın sesini yükseltiyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubatçılardan FETÖ Taktiği 31 Ağustos 2018 | 6.080 Okunma Bize lazım olan Peygamber adaleti 24 Ağustos 2018 | 4.661 Okunma Papaz Üzerinden Subliminal Mesaj 30 Temmuz 2018 | 5.484 Okunma Almanya’nın utancı: NSU davası 19 Temmuz 2018 | 190 Okunma CHP’de Sanal Dönüşüm! 12 Haziran 2018 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar