Teşekkürler Türkiye!

Saadet Partisi’nin Mescid-i Aksa’da yaşanan “İsrail zulmünü” protesto için vatandaşları Yenikapı’ya daveti “karşılıksız” kalmadı ve yurdun dört bir tarafından binlerce insan...

Saadet Partisi’nin Mescid-i Aksa’da yaşanan “İsrail zulmünü” protesto için vatandaşları Yenikapı’ya daveti “karşılıksız” kalmadı ve yurdun dört bir tarafından binlerce insan Yenikapı’ya aktı.
Teşekkürler Saadet Partisi! İyi ki varsın ve ümmetin meselelerine sahip çıkıyor, insanları ortak noktada buluşturuyorsun.

Ve teşekkürler Türkiye!
Saadet Partisi tarafından yapılan çağrıya kulak verip meydanları dolduruyorsun. Saadet Partisi tarafından Mescid-i Aksa’da yaşanan zulmü protesto için yapılan bu çağrının karşılık bulmasını “önemsememek” mümkün mü?
Evet, Saadet Partisi yine üzerine düşeni yerine getirdi!

İslam âleminin hassasiyetlerini “doğru” değerlendirerek ümmetin sesi olduğunu gösterdi. Saadet Partisi’nin Mescid-i Aksa için miting düzenleme kararını açıkladığı günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan da konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuş “imkânı olan herkesin” Kudüs’ü ziyaret etmesini istemişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Pek de safmış! 27 Aralık 2017 | 149 Okunma Kısacık güne! 26 Aralık 2017 | 89 Okunma BM’den okkalı bir şamar! 25 Aralık 2017 | 97 Okunma BM Amerika’ya ne çekti? 23 Aralık 2017 | 66 Okunma Suriye’yi niye terk etmiyor? 22 Aralık 2017 | 115 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar