Katar krizinin altında!

İslam coğrafyasında çıkan pek çok krizin altında olduğu gibi Katar krizinin altında da hiç şüphesiz Siyonizm var.ABD Başkanı Trump’ın İsrail’i ziyareti sırasında “Ağlama...

İslam coğrafyasında çıkan pek çok krizin altında olduğu gibi Katar krizinin altında da hiç şüphesiz Siyonizm var.
ABD Başkanı Trump’ın İsrail’i ziyareti sırasında “Ağlama Duvarı” önünde başındaki “kipa” ile verdiği pozlar aslında bu krizin habercisi gibiydi!
KipalıTrump “Ağlama Duvarı”nı ziyaret eden ilk ABD Başkanı olmaktan “şeref duyduğunu” söylerken içimize “kurt düşmüş” ve bu şerefin(!) İslam âlemine nelere mal olacağını düşünmüştük.
Aradan çok geçmedi Katar krizi patlak verdi!

Siyonizm ile el ele veren ABD Başkanı Trump’ın İsrail ziyareti meyvelerini vermeye başlamış bulunuyor. Son günlerde yaşanan gelişmeleri özetlersek bakın “nasıl bir tablo” ile karşı karşıyayız.
ABD bir yandan Suudi Arabistan’a “milyar dolarlık silah” satışı yapıyor, bir yandan Müslüman ülkeleri “birbirine düşman” haline getirtiyor, bir yandan da İran’a uçak satışına hazırlanıyor.
Yani “bir taşla iki kuş vurma” politikasını aşmış gözüküyor ve “bir taşla onlarca kuş” vurmanın hazırlıkları içine girmiş bulunuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Pek de safmış! 27 Aralık 2017 | 149 Okunma Kısacık güne! 26 Aralık 2017 | 93 Okunma BM’den okkalı bir şamar! 25 Aralık 2017 | 97 Okunma BM Amerika’ya ne çekti? 23 Aralık 2017 | 66 Okunma Suriye’yi niye terk etmiyor? 22 Aralık 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar