Beklenti içinde geçen!

Siyasi ömrü hep “beklenti” içinde geçti. Kimi zaman “bakanlık” umdu, kimi zaman gönlünden “Grup Başkanvekilliği” geçti. TBMM Başkanlığı’nı da istedi ama...

Siyasi ömrü hep “beklenti” içinde geçti. Kimi zaman “bakanlık” umdu, kimi zaman gönlünden “Grup Başkanvekilliği” geçti. TBMM Başkanlığı’nı da istedi ama olmadı!
Hiçbir zaman umduğuna nail olamadı.

Umduğunu bulamayınca “küsmemiş” gibi yaparken “sitem” etmeden de geçemedi.
“Siyasetin adaleti yok” vecizesi de O’na ait! Öyle ki onca kariyer ve birikimine rağmen kendisi “görmezden” gelinirken O’na göre “bacak kadar bebe” sayılacak isimler bakanlık koltuğuna oturtuluyordu! Hâl böyle olunca da, “Siyasetin adaleti yok” demek kaçınılmaz hale gelmiyor mu? “Siyasetteki adaletsizlikten” yakınan sadece AKP’li Burhan Kuzu hocamız değil tabii ki!
Başka AKP’liler de benzer şikâyetler içinde olmalı.

Mesela Hak-İş’in “anlı şanlı yöneticileri” dururken Çalışma Bakanlığı’na eski bir “Hak-İş uzmanının” getirilmesi kolay kolay hazmedilebilir mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Pek de safmış! 27 Aralık 2017 | 149 Okunma Kısacık güne! 26 Aralık 2017 | 93 Okunma BM’den okkalı bir şamar! 25 Aralık 2017 | 99 Okunma BM Amerika’ya ne çekti? 23 Aralık 2017 | 66 Okunma Suriye’yi niye terk etmiyor? 22 Aralık 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar