Aptal yerine konmak!

ABD Büyükelçisi Bass’a, “Sizi aptal yerine koysak hoşunuza gider mi?” diye sormak istiyoruz. Hoşunuza gitmezse siz niye bizi “aptal yerine koymak” için çabalayıp duruyorsunuz? Bu sorumuzla neyi mi kast ediyoruz? Hemen...

ABD Büyükelçisi Bass’a, “Sizi aptal yerine koysak hoşunuza gider mi?” diye sormak istiyoruz. Hoşunuza gitmezse siz niye bizi “aptal yerine koymak” için çabalayıp duruyorsunuz?
Bu sorumuzla neyi mi kast ediyoruz? Hemen açıklayalım:
15 Temmuz ile ilgili sözlerinizi kast ediyoruz! Diyorsunuz ki:
Türk hükümetinin 15 Temmuz’da meydana gelen korkunç olayların faillerini “adaletin karşısına çıkarmaya” yönelik girişimlerini desteklemeye devam ediyoruz! Bu sözler Türk milletini “aptal yerine” koymak değilse nedir?
Bir taraftan 15 Temmuz’un bir numaraları suçlusu Gülen’i bağrınıza basarken nasıl oluyor da “Türk hükümetinin korkunç olayın faillerini adaletin karşısına çıkarmaya yönelik girişimlerini” desteklemiş oluyorsunuz?
Bundan büyük çelişki olur mu?

“Bu sözlerimde bir çelişki yok” diyorsanız o zaman doğrudan doğruya Türk halkını “aptal yerine” koyuyorsunuz demektir. Sayın Büyükelçi, 15 Temmuz’da meydana gelen korkunç olayların ardındaki pek çok ismi ülkenizde misafir etmiyor musunuz? Onlara iş güç temin etmiyor musunuz?
Hadi bunları bir kenara bırakalım!

Türkiye’de yakalanıp yargı önüne çıkarılan darbeci bozuntularına “kahraman” muamelesi yapmıyor musunuz?
O zavallılar da kendilerini gerçekten “kahraman” zannedip mahkemelere üzerinde “hero” yazan tişört ile çıkmaya kalkmıyorlar mı?
15 Temmuz darbe teşebbüsünün önde gelen isimlerinden olan Adil Öksüz’ün ortadan kaybolmasında ülkenizin hiç mi rolü yok?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Pek de safmış! 27 Aralık 2017 | 149 Okunma Kısacık güne! 26 Aralık 2017 | 93 Okunma BM’den okkalı bir şamar! 25 Aralık 2017 | 99 Okunma BM Amerika’ya ne çekti? 23 Aralık 2017 | 66 Okunma Suriye’yi niye terk etmiyor? 22 Aralık 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar