Bir parmak bal!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir taraftan kimi belediyebaşkanlarının istifasını isterken bir taraftan da onların ağzına “bir parmak bal çalmayı” ihmal etmiyor. Hem teşkilatlara...

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir taraftan kimi belediyebaşkanlarının istifasını isterken bir taraftan da onların ağzına “bir parmak bal çalmayı” ihmal etmiyor.

Hem teşkilatlara, “Görevlerinden istifa edenleri incitecek konuşmalar yapmayın” direktifini veriyor hem de “her an onlara ihtiyaç” duyulabileceğini dile getiriyor.

“Gücenmek yok” diye lafa giriyor. Siyasetin bir “ bayrakyarışı” olduğunu hatırlatıyor. Sonra da “Biz büyük bir aileyiz” diyor. Ve sözlerini şöyle noktalıyor:

“Her an, herkese, her yerde ihtiyaç duyulabilir!”

Görevden ayrılmaları istenen daha doğrusu görevden ayrılmaları için zorlanan belediye başkanları ağızlarına çalınan bu “bir parmak bal” ile yetinirler mi? Bilemiyoruz! Ama şimdi onlara denilen şu ki; gücenmeden, darılmadan, kırılmadan “yola devam edin”, olur ki bir gün lazım olursunuz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Pek de safmış! 27 Aralık 2017 | 149 Okunma Kısacık güne! 26 Aralık 2017 | 93 Okunma BM’den okkalı bir şamar! 25 Aralık 2017 | 97 Okunma BM Amerika’ya ne çekti? 23 Aralık 2017 | 66 Okunma Suriye’yi niye terk etmiyor? 22 Aralık 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar