Gizli bir el!

Yandaş medyanın “kaleminden kan damlayan” yazarları son günlerde yine akıllarını “amuda kaldırıp” yorum yapmaya başladılar. Bu dostlarımıza göre başarıların hepsi “iktidara”...

Yandaş medyanın “kaleminden kan damlayan” yazarları son günlerde yine akıllarını “amuda kaldırıp” yorum yapmaya başladılar. Bu dostlarımıza göre başarıların hepsi “iktidara” ait!

Bütün başarısızlıklar ise “gizli bir elin” işi! Bu takıma göre söz konusu “hain el” iktidarın başarılarını “gözden düşürmek” için elinden geleni “ardına koymuyor” ve her gün yeni bir icraatı ile karşımıza çıkıyor. Bazen “hastanelerde” vatandaşı bunaltıyor. Bazen “cam filmi” yasağı ile gırtlağımıza çöküyor. Bazen “ vergi artışı” olarak sırtımıza biniyor.

Bazen de “Milli Eğitim ’e” musallat oluyor. Evet, yandaş medyaya göre bütün bu olumsuzluklar “iktidarın” değil “gizli bir elin” marifeti! Peki, onlara göre “iktidar” ne yapıyor? Olumlu işler yapıyor(!) elbette. Mesela TEOG ’u kaldırıp ve yerine “yeni sisteme” geçiyor. TEOG’u kim getirmişti? Allah-u âlem onu da “gizli bir el” Milli Eğitim’in başına bela etmişti!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Pek de safmış! 27 Aralık 2017 | 149 Okunma Kısacık güne! 26 Aralık 2017 | 93 Okunma BM’den okkalı bir şamar! 25 Aralık 2017 | 99 Okunma BM Amerika’ya ne çekti? 23 Aralık 2017 | 66 Okunma Suriye’yi niye terk etmiyor? 22 Aralık 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar