Bataklığı kurutmak varken!

OKULLAR “bugün-yarın” açılacak! Yeni öğretim yılı başlıyor. Öğrencileri ve velileri “tatlı bir telaş” kaplamış durumda. Bu telaş içindekilere “uyarı üstüne...

OKULLAR “bugün-yarın” açılacak! Yeni öğretim yılı başlıyor.

Öğrencileri ve velileri “tatlı bir telaş” kaplamış durumda.

Bu telaş içindekilere “uyarı üstüne uyarı” yapılıyor.

Ve “Alacağınız kırtasiye ürünlerine aman dikkat edin” deniliyor. Zira piyasadaki kırtasiye ürünlerinin büyük bir bölümü, “Ucuz Çin malı” imiş ve “kanser yapma” riski yüksekmiş.

Evet, yine “aynı hatanın” yapıldığına tanıklık ediyoruz. “Bataklığı kurutmak” varken, çevredeki sivrisineklerin “yok” edilmeleri için kampanyalar düzenleniyor. Yahu baştan “tedbirlerinizi” alsanıza! Çin’den ithal edilecek mallar ile ilgili olarak çalışma yapıp kanser yapacak ürünlerin ithali önlenemez miydi?

Bu konuda “kıllarını kıpırdatmayanlar” şimdi Anadolu’nun en ücra köşesine kadar dağılmış kırtasiye ürünlerini “almayın” diye bağrışıp duruyorlar.

Çılgın projelerle(!) uğraşmaktan böylesine “hayati konulara” ayıracak vakitleri olmasa gerek!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Pek de safmış! 27 Aralık 2017 | 149 Okunma Kısacık güne! 26 Aralık 2017 | 93 Okunma BM’den okkalı bir şamar! 25 Aralık 2017 | 97 Okunma BM Amerika’ya ne çekti? 23 Aralık 2017 | 66 Okunma Suriye’yi niye terk etmiyor? 22 Aralık 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar