Yalan siyaseti

DOĞRU ayağa kalkana kadar yalan dünyayı dolaşırmış. Batılı dostlarımız ve sözde müttefiklerimiz sayesinde bu sözün ne kadar doğru olduğunu bizzat deneyimlediğimiz bir süreci yaşıyoruz.

DOĞRU ayağa kalkana kadar yalan dünyayı dolaşırmış.

Batılı dostlarımız ve sözde müttefiklerimiz sayesinde bu sözün ne kadar doğru olduğunu bizzat deneyimlediğimiz bir süreci yaşıyoruz.

Doğu Akdeniz'de, Ege'de, Libya'da, Kafkasya'da, Suriye'de, Kıbrıs'ta uluslararası hukuka bağlı kalarak çıkarlarını savunan, hem sahada hem masada hakkını yedirmeyen Türkiye'yi yalan siyasetiyle engellemeye çalışıyorlar.

Bunu başarabilirler mi?

Tabi ki hayır… Çünkü Türkiye artık tam da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ifade ettiği gibi "Kimsenin hakkına göz dikmeyen ama kendi hakkını da söke söke alan bir ülke" olarak yoluna devam ediyor.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre Batılı dostlarımız özel sohbetlerde Türk muhataplarına "Anlaşmazlık yaşadığımız birçok konuda sizin haklı olduğunuzu biliyoruz" diyor! Ama iş resmiyete gelince hemen yan çiziyorlar.

Ve çözümsüzlüğe oynuyorlar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’de kadının adı yok 23 Nisan 2024 | 1.367 Okunma İstiklal Marşı gündemde değilmiş! 19 Nisan 2024 | 2.737 Okunma AK Parti’de değişim beklentisi 16 Nisan 2024 | 3.329 Okunma DYP’leşen CHP ve yeni nesil Demirel 12 Nisan 2024 | 872 Okunma Kusursuz bir beşinci kol çalışması 09 Nisan 2024 | 849 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar