Korona kafası

Türkiye'de bazı çevrelerin aylardır heyecanla yolunu gözlediği Koronovirüs sonunda sınırlarımızdan içeri girdi.Maskeden sonra kına satışlarını da patlatmasına kesin gözüyle bakılan bu...

Türkiye'de bazı çevrelerin aylardır heyecanla yolunu gözlediği Koronovirüs sonunda sınırlarımızdan içeri girdi.

Maskeden sonra kına satışlarını da patlatmasına kesin gözüyle bakılan bu gelişme en çok taze CHP'li Abdullatif Şener'i sevindirmiş görünüyor.

Gece yarısı mutluluğunu gizleyemediği her cümlesinden belli olan tweetinde "Haberler kötü. Benden duymuş olmayın. Dünya ekonomisi çöküşe doğru yol alıyor. Eğer virüs bu hızla yayılırsa hiçbir iktidar ayakta kalamaz. Dostlar! Yeni bir dünyaya merhaba!" diyor.

Abdullatif Yoldaş'ı bu kadar sevindiren, umutlandıran şeyin ölümcül bir virüs olduğunun farkındasınız değil mi? İşte buna kısaca Korona kafası diyoruz.

Adam sandıkta yenemediği Erdoğan'ın düşmesi için umudunu derin ABD, AB, CIA, FETÖ, PKK-YPG, DEAŞ ve ESAD'dan sonra şimdi de Koronavirüs'e bağlamış!

Abdullatif Yoldaş'ın yalnız olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Elbette ki yalnız değil…Olması da beklenemez. Sonuçta yeni bir dünya kuruluyor..Koskoca eski bakan yalan söylüyor olamaz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İstiklal Marşı gündemde değilmiş! 19 Nisan 2024 | 2.027 Okunma AK Parti’de değişim beklentisi 16 Nisan 2024 | 3.313 Okunma DYP’leşen CHP ve yeni nesil Demirel 12 Nisan 2024 | 871 Okunma Kusursuz bir beşinci kol çalışması 09 Nisan 2024 | 845 Okunma Bu kadar Amerikalı İstanbul’a neden geldi? 29 Mart 2024 | 3.427 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar