Klinik vaka

Koronavirüs insanlığın karşılaştığı en büyük tehlikelerden biri.Bunu virüse yakalanmış ve çok şükür hasarsız atlatmış biri olarak bizzat deneyimledim.Bu zor süreçte bana en...

Koronavirüs insanlığın karşılaştığı en büyük tehlikelerden biri.

Bunu virüse yakalanmış ve çok şükür hasarsız atlatmış biri olarak bizzat deneyimledim.

Bu zor süreçte bana en fazla moral veren etkenlerden biri ülkemin virüsle mücadele ederken vatandaşına gösterdiği ilgi ve hassasiyet oldu.

Detaylarına girmeyeceğim. Ama şunu bilin ki bizim bu virüse karşı kahramanca ve fedakarca mücadele eden bir sağlık ordumuz var. Bu orduyu tüm çalışkanlığıyla ve nezaketiyle koordine eden bir Sağlık Bakanımız var. Ve bu ülkenin vatandaşlarının tamamı Koronavirüs'e karşı devletin koruma kalkanı altında.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Fahrettin Koca pandemiyi dünyaya örnek olacak şekilde yönetiyor. Başarılarını tarih yazacak" sözleri önemli. Dünya Sağlık Örgütü bile Türkiye'nin virüsün yayılmasını engelleme stratejisini takdir ediyor.

Ama bu başarı niyeyse içerde birilerini rahatsız ediyor. Bakan Koca Türkiye'deki ilk vakayı açıkladığında " IMF'den, Dünya Bankası'ndan para almak için kısıtlamalar getirdiler" diyen klinik vakalar bugün devletin açıkladığı vaka sayısına dair komplo teorileri üretiyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’de kadının adı yok 23 Nisan 2024 | 1.770 Okunma İstiklal Marşı gündemde değilmiş! 19 Nisan 2024 | 2.904 Okunma AK Parti’de değişim beklentisi 16 Nisan 2024 | 3.336 Okunma DYP’leşen CHP ve yeni nesil Demirel 12 Nisan 2024 | 874 Okunma Kusursuz bir beşinci kol çalışması 09 Nisan 2024 | 852 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar