Kim koruyor

GAZETECİLİKTE fotoğraf önemlidir... Bazen sayfalar dolusu yazıyla anlatamadığını tek kare fotoğrafla anlatabilirsin... Aşağıdaki fotoğraf 19 Mayıs Pazar günü Samsun'da çekilmiş. CHP lideri...

GAZETECİLİKTE fotoğraf önemlidir...
Bazen sayfalar dolusu yazıyla anlatamadığını tek kare fotoğrafla anlatabilirsin...
Aşağıdaki fotoğraf 19 Mayıs Pazar günü Samsun'da çekilmiş.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyenin organizasyonunda partililerle birlikte iftar açıyor.
Arkasında meşhur koruma müdürü Koray Aslan dahil tam 6 koruma var. Üstelik bunlar sadece o karede görünenler...
Muhtemelen daha kalabalık bir koruma grubuyla Samsun'a gitmiş CHP lideri.
Aynı koruma müdürü ortamın gergin olduğunu bile bile Kılıçdaroğlu'nu Çubuk'taki şehit cenazesine 4 korumayla götürmüştü! Demek ki, yaşananlardan kendi payına bazı dersler çıkarmış.
İnsan bu fotoğrafa bakınca "Keşke CHP'lilerin katıldığı iftarda gösterdiği bu koruma hassasiyetini Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de uğradığı yumruklu saldırıda ve Çubuk'ta da gösterebilseydi" demekten kendini alamıyor.
İlginçtir koruma müdürünün en son Çubuk'ta ortaya çıkan zafiyetleri CHP içinde tartışma konusu bile olmuyor. Hatta CHP üst yönetimi ve partiye yakın gazeteciler tarafından pek bir seviliyor kendisi.
Çubuk'taki saldırıdan sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı bir açıklama var: " Kılıçdaroğlu korumalarının ne iş yaptığına bir baksın.
Koruma işiyle mi ilgileniyorlar, yoksa başka işlerle mi meşguller?" Normalde kendi can güvenliğini ve partisinin selametini düşünen bir genel başkanın bu açıklamanın peşini bırakmaması, hatta hakkındaki iddialardan temize çıkana kadar o koruma müdürü ile yollarını ayırması beklenir değil mi? Ama CHP'de işleyiş biraz farklı.
Koruma müdürü hakkında İçişleri Bakanı tarafından gündeme getirilen bu iddia ve basına yansıyan onlarcasıyla ilgili bugüne kadar CHP'den tek ses çıkmadı. Onların yerine CHP'ye yakın bir gazete devreye girdi.
Efendim bu koruma hakkında bakanı yanıltanlar varmış...
Aslında son derece başarılı ve işini layıkıyla yapan bir personelmiş... Bakan isteseymiş ilgili birimlerden doğru bilgileri al...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İstiklal Marşı gündemde değilmiş! 19 Nisan 2024 | 2.149 Okunma AK Parti’de değişim beklentisi 16 Nisan 2024 | 3.313 Okunma DYP’leşen CHP ve yeni nesil Demirel 12 Nisan 2024 | 871 Okunma Kusursuz bir beşinci kol çalışması 09 Nisan 2024 | 845 Okunma Bu kadar Amerikalı İstanbul’a neden geldi? 29 Mart 2024 | 3.428 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar