Kılıçdaroğlu’nun omzundaki el

Peki Kemal Bey'i o alandan sağ salim çıkaran kim? Yukardaki resme dikkatle bakın. CHP liderinin omzundaki el sizce kime ait? Bir CHP'li vekile mi? Yoksa korumalarından birine mi? Hiçbirine... O el Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın eli..

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da katıldığı şehit cenazesinde uğradığı saldırı Türkiye'de yakın dönemde yaşanmış en tehlikeli provokasyonlardan biri. Ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılması, sorumluların hak ettiği cezaları alması herkesin ortak dileği.

O gün Çubuk'ta neler yaşandı?

CHP'li bazı vekillerin iddia ettiği gibi polis, jandarma, istihbarat gerekli önlemleri almadı mı? Cevabı aranan çok sayıda soru ve iddia var. İddia demişken.. Sözcü'den Aytunç Erkin, Kılıçdaroğlu'nun koruma polisinin saat 10:30'da Çubuk'ta tören alanına gittiğini ve tertip komitesinin başındaki albaya CHP liderinin cenazeye katılacağı bilgisini verdiğini yazmış. Ama iddianamede CHP liderinin törene katılımıyla ilgili herhangi bir kuruma bilgi verilmediği belirtiliyor.

Erkin yazısında o gün Çubuk'ta kendisi de saldırıya uğrayan CHP Ankara Milletvekili Levent Gök'ün görüşlerine de yer vermiş. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu kadar Amerikalı İstanbul’a neden geldi? 29 Mart 2024 | 1.346 Okunma Medeni dünya Bodrum’daki villaya ne diyecek? 26 Mart 2024 | 1.721 Okunma AYM’de kimin dediği oldu? 22 Mart 2024 | 3.797 Okunma İmamoğlu ve Yavaş’ın yeni partileri 19 Mart 2024 | 2.820 Okunma Sakın uyuma Ankara sakın uyuma Yenimahalle 15 Mart 2024 | 2.153 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar