İçerde unutulan parça

Pençe- Kartal'dan Pençe Kaplan'a evrilen sınır ötesi askeri operasyon Kandil'deki terör baronlarının kimyasını bozmuş durumda.Örgütün televizyonuna konuşan terör elebaşı Murat Karayılan'ın "Her...

Pençe- Kartal'dan Pençe Kaplan'a evrilen sınır ötesi askeri operasyon Kandil'deki terör baronlarının kimyasını bozmuş durumda.

Örgütün televizyonuna konuşan terör elebaşı Murat Karayılan'ın "Her gün kayıplar veriyoruz. Türkiye'nin sahadan aldığı istihbarat, İHA'lardan aldığından daha güçlü" sözleri nasıl bir çaresizlik ve panik içinde olduklarının ispattı.

Güvenlik kaynakları Pençe-Kartal/Pençe-Kaplan operasyonları için "40 yıldır dokunulmayan yerlere dokunuluyor" değerlendirmesi yapıyor.

Karayılan ve diğer terör baronları boşuna Avrupa ve ABD'ye " Operasyonu durdurun" diye yalvarmıyor. Ayaklarının altındaki zeminin kaydığını görüyorlar. Ancak ne ABD ne de AB'den umdukları desteği alamıyorlar. Çünkü dünya artık eski dünya değil. Tıpkı Türkiye'nin eski Türkiye olmadığı gibi.

Hayatın ileri bakarak yaşandığını ama ancak geriye bakarak anlaşıldığını bilenler ne demek istediğimizi anlar.

Pençe Kartal, Kuzey Irak'taki terör kamplarını hedef alan ilk operasyon değil. 2008 yılında da o bölgeye girdik. Dönemin Genelkurmay Başkanı "Terör örgütünün attığı adımı takip ediyoruz. Bölgeyi BBG Evi gibi izliyoruz" dedi. Ancak operasyon başladığı gibi bitti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İstiklal Marşı gündemde değilmiş! 19 Nisan 2024 | 2.141 Okunma AK Parti’de değişim beklentisi 16 Nisan 2024 | 3.313 Okunma DYP’leşen CHP ve yeni nesil Demirel 12 Nisan 2024 | 871 Okunma Kusursuz bir beşinci kol çalışması 09 Nisan 2024 | 845 Okunma Bu kadar Amerikalı İstanbul’a neden geldi? 29 Mart 2024 | 3.428 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar