Ekip ‘Kılıçdaroğlu’ dedi

Zaten devletin işe alım kriterleri belli. Kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak usul ve esaslar net

CHP’deki Cumhurbaşkanı adayı kim olacak kavgası artık gizlenemiyor.

Malatya’da gövde gösterisi yapan-yaptırılan Ekrem İmamoğlu aday.“İstemem, yan cebime koy” havasında takımdan ayrı düz koşular yapan Mansur Yavaş aday.

Faik Öztrak, Özgür Özel, İlhan Kesici hatta Murat Karayalçın potansiyel aday...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’nun, yanına iki belediye başkanını alarak Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığını bugünden ilan etmesi tam da bu sebeple kamuoyundan çok parti içine bir mesaj anlamına geliyor.

Kuşoğlu’nun bu çıkışını İyi Partili Cihan Paçacı’nın polemikhaber.com internet sitesine yaptığı şu açıklamayla birlikte değerlendirmek lazım: “Bizim öngörümüz bir çatı aday gösterilmesi yönünde.Bir İyi Partili olarak Cumhurbaşkanı adayının Meral Akşener olmasını isterim.”

Kuşoğlu CHP liderinin, Paçacı ise Akşener’in en yakın adamı. 24 saat arayla yaptıkları açıklamaların muhatabı sizce kim? İsmi Cumhurbaşkanı adayı olarak geçen İmamoğlu ve Yavaş’a “Oturun oturduğunuz yerde. İttifakın adayı bir genel başkan olacak. Belediye başkanı değil” demek istiyor olabilirler...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’de kadının adı yok 23 Nisan 2024 | 1.219 Okunma İstiklal Marşı gündemde değilmiş! 19 Nisan 2024 | 2.725 Okunma AK Parti’de değişim beklentisi 16 Nisan 2024 | 3.329 Okunma DYP’leşen CHP ve yeni nesil Demirel 12 Nisan 2024 | 871 Okunma Kusursuz bir beşinci kol çalışması 09 Nisan 2024 | 848 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar