CHP’nin oyu nasıl arttı?

İSTANBUL Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sözde çevreci hassasiyetle Kanal İstanbul'a itiraz etmesi bu ülke insanının aşina olduğu ve çok da iplemediği bir siyaset tarzı.

"Bunlar Boğaz Köprüsüne, Avrasya Tüneline, Marmaray'a ve havaalanına da karşıydılar. Zaten her şeye itiraz ederler " deyip geçiyor vatandaş.
Peki bu gerçeği yılların işadamı, Beylikdüzü'nde yaptığı inşaatlarla 'Beton' lakabını alan taze çevreci Ekrem Bey bilmiyor mu? Elbette biliyor. Onun derdi Kanal İstanbul falan değil. O şimdi bu mevzu üzerinden kendisini 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geri adım attıran adam' pozisyonuna getirmeye çalışıyor.
Aslında haksız da değil. Adalar'daki faytoncu muhabbeti ile Türkiye ve dünya çapında gündem olması zor.
Verdiği önce söze rağmen suya, ulaşıma yaptığı zamlar. SMS mesajı ile kapının önüne koyduğu binlerce emekçi. 'İsraf var' diyerek sergilediği araçların yerine belediye bütçesinden daha fazlasını kiralaması. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
13 maddelik deprem bölgesi raporu 26 Nisan 2024 | 304 Okunma CHP’de kadının adı yok 23 Nisan 2024 | 1.772 Okunma İstiklal Marşı gündemde değilmiş! 19 Nisan 2024 | 2.904 Okunma AK Parti’de değişim beklentisi 16 Nisan 2024 | 3.338 Okunma DYP’leşen CHP ve yeni nesil Demirel 12 Nisan 2024 | 876 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar