CHP’de Babacan çatlağı

Dünden beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine Ali Babacan'ın prensi Can Akın Çağlar'ın atanmasına tepki gösteren CHP'lilerin paylaşımlarını takip ediyorum.Vekilinden gazetecisine herkes...

Dünden beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine Ali Babacan'ın prensi Can Akın Çağlar'ın atanmasına tepki gösteren CHP'lilerin paylaşımlarını takip ediyorum.

Vekilinden gazetecisine herkes isyanlarda…

Bu aşırı tuhaf atama CHP'de yerel seçimden beri üstü örtülmeye çalışılan kırılmaya müsait bir fay hattını tüm çıplaklığıyla ortaya çıkardı.

Tunceli eski Milletvekili Hüseyin Aygün "Ekrem" diye seslendiği İBB Başkanına "Can Akın Çağlar, sağcı, dinci biri. Ne buldun bu arkadaşta? Bizim göremediğimiz. Hakikatten meraktayız. Bir de bu sağcı aşkın ne zaman bitecek? Yoksa hiç bitmeyecek mi?" diye sormuş.

Aygün aslında bu soruyu İmamoğlu'na değil aynı zamanda akrabası olan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sormalı… Çünkü bu atamayı yapan bizzat Kemal Bey sanki..

Can Ataklı'dan devam edelim. O da derin bir hayal kırıklığı içinde.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’de kadının adı yok 23 Nisan 2024 | 1.767 Okunma İstiklal Marşı gündemde değilmiş! 19 Nisan 2024 | 2.901 Okunma AK Parti’de değişim beklentisi 16 Nisan 2024 | 3.335 Okunma DYP’leşen CHP ve yeni nesil Demirel 12 Nisan 2024 | 874 Okunma Kusursuz bir beşinci kol çalışması 09 Nisan 2024 | 851 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar