Bölücek'in istifası

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun gizemli danışmanı Rasim Bölücek şanslı adam.CIA ajanı ve FETÖ hayranı Enver Altaylı ile kurduğu garip ilişkiler tam ortaya dökülmüştü ki, Elazığ...

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun gizemli danışmanı Rasim Bölücek şanslı adam.

CIA ajanı ve FETÖ hayranı Enver Altaylı ile kurduğu garip ilişkiler tam ortaya dökülmüştü ki, Elazığ depremi oldu.

Bölücek meselesi de unutulmaya yüz tuttu. Ama gazetecilikte fikri takip önemlidir. Geçen hafta bu köşede Bölücek'in CHP'den aldığı danışman maaşı dışında Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Metropol A.Ş'den de maaş aldığını yazmıştık.

İkametgah adresi "New York- ABD" görünen Bölücek, o yazıdan sonra sessiz, sedasız CHP'nin TBMM'deki danışman kadrosundan istifa etti. Bu kararı Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla mı yoksa kendi iradesiyle mi aldığı bilinmiyor. Ama gerekçe ne olursa olsun bu istifa önemli.

Demek ki CHP içinde Bölücek'in Enver Altaylı bağlantısı rahatsızlık yaratmış ve bir sorgulama süreci başlamış.

Bakalım o sürecin yansımaları belediyeye de sirayet edecek mi? Yakın arkadaşı Bölücek'i belediyenin inşaat şirketinden ballı maaşa bağlayan Mansur Yavaş'ın bu istifayla ilgili ne düşündüğünü gerçekten merak ediyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
13 maddelik deprem bölgesi raporu 26 Nisan 2024 | 304 Okunma CHP’de kadının adı yok 23 Nisan 2024 | 1.772 Okunma İstiklal Marşı gündemde değilmiş! 19 Nisan 2024 | 2.904 Okunma AK Parti’de değişim beklentisi 16 Nisan 2024 | 3.338 Okunma DYP’leşen CHP ve yeni nesil Demirel 12 Nisan 2024 | 876 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar