Ben de sizin elemanınızım!

Meral Akşener'de son dönemde ciddi bir hareketlenme var. Bazı köşe yazarları aksini iddia edip "Abdullah Gül'ün çatı adaylığına yeşil ışık yaktı" dese de, Halk TV'ye verdiği röportajla...

Meral Akşener'de son dönemde ciddi bir hareketlenme var.
Bazı köşe yazarları aksini iddia edip "Abdullah Gül'ün çatı adaylığına yeşil ışık yaktı" dese de, Halk TV'ye verdiği röportajla Cumhurbaşkanlığı adaylığını fiilen ilan etti.
Meral Hanım'ın "Gül'ü isteyen sol liberal bir grup var" açıklaması CHP lideri Kılıçdaroğlu'na verilmiş bir "Vazgeç bu sevdadan. Gül ile seçim alamayız" mesajı.
Bu arada Meral Hanım sadece Halk TV'ye röportaj vererek bu işi pişirmeye çalışmıyor. Çarşı, pazar geziyor. Vatandaşın derdini dinliyor..
Ancak Meral Hanım'ın çarşı, pazar gezilerinde normal olmayan, hayatın olağan akışına denk düşmeyen bazı şeyler yaşanıyor.
Meral Hanım nereye gitse karşısına kendisini son derece düzgün cümlelerle ifade eden, memlekette her şeyin ne kadar kötü olduğunu çarpıcı örneklerle anlatan bir vatandaş çıkıyor.
Ve ne ilginçtir ki o anlarda kamera hep kayıtta oluyor. Sonra o diyalog bir anda makyajlanıp, montajlanıp sosyal medyadan ışık hızıyla dolaşıma sokuluyor.
Ancak tüm bu profesyonelliğe rağmen Meral Hanım sık sık iletişim, pardon yol kazalarına uğramaktan da kurtulamıyor.
Hatırlayın Elazığ'da devletin depremzedeye yardım etmediğini iddia etti. Yanına aldığı sözde depremzedeyle beraber kameralar önünde bir güzel çaktılar iktidara.
Adam şu son cümleyi kurmasaydı 10 numara iş olacaktı: Ben de burada sizin bir elemanınızım. Kadir Bey ile görüştüm!
Artık kimse o Kadir Bey? Ne konuştularsa! Neyi planladılar bilinmiyor...
En son Kütahya'da benzer bir olay yaşandı.
Eti Bor'daki işini AK Parti'ye üye olmadığı için kaybettiğini iddia eden bir vatandaşı Akşener'in karşısına çıkardılar...
Meral Hanım'ın bu haksızlığa isyan etmemesi mümkün değildi.. Hemen bir tweet patlattı...
"Böyle haksızlık, vicdansızlık...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İstiklal Marşı gündemde değilmiş! 19 Nisan 2024 | 2.027 Okunma AK Parti’de değişim beklentisi 16 Nisan 2024 | 3.313 Okunma DYP’leşen CHP ve yeni nesil Demirel 12 Nisan 2024 | 871 Okunma Kusursuz bir beşinci kol çalışması 09 Nisan 2024 | 845 Okunma Bu kadar Amerikalı İstanbul’a neden geldi? 29 Mart 2024 | 3.427 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar