Aşırı acıklı bir muhalefet hikayesi

Bizim muhalefette şu sıra moda ABD'nin yeni başkanı Biden'e mektup yazmak.Hepsi sandıkta deviremedikleri Erdoğan'ın, Biden tarafından bir şekilde (artık ne şekilse o) tasfiyesini istiyor…Kimi bu isteğini buram burum...

Bizim muhalefette şu sıra moda ABD'nin yeni başkanı Biden'e mektup yazmak.

Hepsi sandıkta deviremedikleri Erdoğan'ın, Biden tarafından bir şekilde (artık ne şekilse o) tasfiyesini istiyor…

Kimi bu isteğini buram burum mandacılık kokan açıklamalarla, kimi sokağa göz kırpan provakatif grup konuşmalarıyla dile getiriyor. Ve Sam Amca'nın kendilerini duymasını umut ediyor.

Şundan hiç şüpheniz olmasın. Biden bundan 1 yıl önce göz kırptığı Türkiye'deki muhalefetin bu aşırı acıklı halini hem gülerek hem de "Bu kadarını ben bile beklemiyordum, bunlarla işimiz var" diyerek endişeyle takip ediyor.

An itibariyle Kemal, Temel, Ali, Ahmet Beyler ile Meral Hanım'ın göremediği bu gerçeğin farkına bir tek HDP'liler varmış gibi görünüyor.

HDP'ye yakın Yeni Yaşam gazetesi yazarı Veysi Sarısözen, biraz itiraf biraz öz eleştiri içeren yazısında "Biden'den destek alabiliriz ama bunun için çok çalışmalıyız. Yoksa Erdoğan devam eder" mesajı veriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İstiklal Marşı gündemde değilmiş! 19 Nisan 2024 | 2.288 Okunma AK Parti’de değişim beklentisi 16 Nisan 2024 | 3.315 Okunma DYP’leşen CHP ve yeni nesil Demirel 12 Nisan 2024 | 871 Okunma Kusursuz bir beşinci kol çalışması 09 Nisan 2024 | 847 Okunma Bu kadar Amerikalı İstanbul’a neden geldi? 29 Mart 2024 | 3.430 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar