Üç Ayların ruh dolu iklimi: Direniş, diriliş ve “varoluş” mevsimi 

Gazze, kan ağlıyor: Gazze’de ürpertici bir soykırım yaşanıyor… Soykırımın sürdürülmesi için inanılmaz korkunç şeytanî yollara başvuruyor katil İsrail devleti ve Netanyahu ifriti....

Gazze, kan ağlıyor: Gazze’de ürpertici bir soykırım yaşanıyor… Soykırımın sürdürülmesi için inanılmaz korkunç şeytanî yollara başvuruyor katil İsrail devleti ve Netanyahu ifriti.

Bütün kirli, iğrenç çamaşırları ortaya döküldü Batılı liderlerin Epstein belgeleriyle: Biden başta olmak üzere bütün belli başlı Batılı liderlerin nasıl iğrenç bir ağın içinde oldukları anlaşılıyor!

Bunlar insan değil gerçekten. Korkunç şeytanî varlıklar bunlar! Katliama neden sessiz kaldıkları şimdi anlaşılıyor: Kirli çamaşırlarının ortaya çıkması korkusu!

İnsana insanlığını sadece İslâm’ın armağan ettiğini Gazze ispat etti bir kez daha.

İnsana kemal merdivenlerini tırmandıran, insanı arındırıp kendine getiren bir mevsimin eşiğindeyiz. Kutlu bir iklimin.

Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi üç aylara girdik Allah’a (cc) hamd olsun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“İstanbul beni bırakmadı ki, gideyim.” 20 Eylül 2024 | 515 Okunma Eşyanın tasallutundan kurtulmak ve eşyaya tasarrufta bulunmak... 16 Eylül 2024 | 60 Okunma Eşyanın tasallutundan kurtulmak ve eşyaya tasarrufta bulunmak... 16 Eylül 2024 | 107 Okunma Savunma / eziklik psikolojisi, bize kazana kazana kaybettiriyor  15 Eylül 2024 | 360 Okunma Narin cinayeti: Türkiye’nin iki asırlık yok oluş hikâyesinin ürpertici resmi… 13 Eylül 2024 | 1.119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar