Tarih nasıl durdu ya da “dış güç” neresi, “iç güç” nereye düşer?

Gazze’de İsrail terör devletinin işlediği ürpertici katliamlar, soykırım, her şeyi değiştirecek, tarihin yeniden yazılmasını gerektirecek kadar korkunç!Gazze, dünyanın nasıl bir postmodern dekadansın...

Gazze’de İsrail terör devletinin işlediği ürpertici katliamlar, soykırım, her şeyi değiştirecek, tarihin yeniden yazılmasını gerektirecek kadar korkunç!

Gazze, dünyanın nasıl bir postmodern dekadansın, tefessühün, yok oluşun eşiğine sürüklendiğini ispat ediyor. Değerlerin değersizleştiği, anlamın anlamsızlaştığı, insanın ruhsuzlaştığı bir çıkmaz sokak… Dünyasız insanlar, insansız dünyalar… Postmodern dünyanın en özlü tarif böyle yapılabilir.

Batı uygarlığının dünyayı getirip bıraktığı, hatta gömdüğü çukur bu!

Dünyasız insan, kültürel genleri soykırıma uğramış insan demek.

Kültürel genleri soykırıma tabi tutulan insan, celladına âşık edilen ve tasmalı çekirgelere dönüştürülen bir insan müsveddesi değil de nedir! Batılı sefih insan tipinin berbat birer klonu, karikatürü, kopyası?

Dünyası yok edilen insanın iradesinin varlığından söz edilebilir mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarih bizi çağırıyor ama biz birbirimizle boğuşuyoruz! 29 Nisan 2024 | 863 Okunma Batı’da üçüncü dalga İslâm düşmanlığı patlak verebilir mi?  28 Nisan 2024 | 215 Okunma Düşünemeyen insan, Batılı Leviathan düzeni ve İslâm’ın direnişi 26 Nisan 2024 | 277 Okunma Kendini bil, Rabbini bil, haddini bil. Ya da: Kültürel olarak “iktidar” değilseniz, siyasî olarak iktidar olamazsınız! 22 Nisan 2024 | 1.729 Okunma Fiîlî işgal dönemi bitti, zihnî işgal çağındayız! 21 Nisan 2024 | 249 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar