Sancaktepe Kitap Fuarı’ndan izlenimler ve kitaplar...

Sancaktepe Belediyesi, bu yıl 8. kitap fuarını düzenledi. Bendeniz ilk defa katıldım fuara. Fuardan bir konferans verdim pürdikkat dinlenen ve güzel sorularla zenginleşen, derinleşen.Konferans için ayrılan büyükçe...

Sancaktepe Belediyesi, bu yıl 8. kitap fuarını düzenledi. Bendeniz ilk defa katıldım fuara. Fuardan bir konferans verdim pürdikkat dinlenen ve güzel sorularla zenginleşen, derinleşen.

Konferans için ayrılan büyükçe çadıra girdiğimde salon dolmuştu.

Beni bu kadar sevindiren çok nadir fuarlara katıldım. Salonun yarısı ellerinde defter, kalemlerle öğrenci arkadaşlar tarafından işgal edilmişti.

Biz hocalar, talebe gibi talebe arayan hocalar bu tür manzaraları görünce kendimizden geçer, şükrederiz Rabbimize.

Konferansta dört nala koştum ben de tabir caizse... Süre uzatıldı. Durmadım, koşuya devam ettim ama rahatsızlığım nedeniyle konulmakta zorlanmaya başlayınca durdum, toparladım, soruları aldım ve güzel bir konferansı daha böylece sonlandırdım.

Fuarın gerek mekân gerekse yayınevi açısından genişletilmeye, zenginleştirilmeye ihtiyacı var. Türkiye’de yayıncılıkta öncü olan yayınevleri bu tür fuarlarda mutlaka olmalı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kendini bil, Rabbini bil, haddini bil. Ya da: Kültürel olarak “iktidar” değilseniz, siyasî olarak iktidar olamazsınız! 22 Nisan 2024 | 1.723 Okunma Fiîlî işgal dönemi bitti, zihnî işgal çağındayız! 21 Nisan 2024 | 244 Okunma İran tehlikesinin boyutlarını kavrayabilmiş değiliz!  19 Nisan 2024 | 969 Okunma Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-3 15 Nisan 2024 | 917 Okunma Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-2 14 Nisan 2024 | 482 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar