Millet, devleti kurtardı; ama devleti kurmasına izin verilecek mi?

15 Temmuz gecesi, Türkiye’ye büyük bir saldırı oldu. İçerdeki hâinleri kullanarak dış-güçler tarafından tezgâhlanan bir saldırıydı bu!

Türkiye’nin, bu milletin varlığına kasteden alçakça bir işgal girişimiydi bu aslında: O yüzden bu ülkenin Meclis’i bombalandı -tarihinde ilk kez! O yüzden halka bu ülkenin F-16’larıyla, helikopterleriyle bomba yağdırıldı; tanklarla masum insanlar katledildi!

Ama bu millet, asil bir millet olduğunu gösterdi: Tanklara göğsünü siper etti ve tarihte benzerine az rastlanır bir direniş örneği sergiledi: Sarsılmaz inancıyla, vatan sevgisiyle tankları “ezdi geçti”.

15 Temmuz darbe ve işgal girişiminden hemen sonra yazdığım ilk yazılardan birini dikkatle okumanız -özellikle devlet ricalinin alını çizerek okuması- dileğiyle yeniden yayımlıyorum.

15 TEMMUZ RUHU’NU YOK EDECEK TEHLİKELİ YÖNELİM...

Şunu rahatlıkla söyleyebilirim: 15 Temmuz gecesi, millet, devleti kurtardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-3 15 Nisan 2024 | 843 Okunma Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-2 14 Nisan 2024 | 466 Okunma Ramazan Bayramı’nın çok katmanlı dünyası ve derûnî mânâsı 12 Nisan 2024 | 67 Okunma Sistemi dönüştürmek için çıktık yola ama sistem tarafından dönüştürüldük sonunda! Neden peki?  08 Nisan 2024 | 757 Okunma Mahşer’in üç atlısı: Kurucu Melikşah, uygulayıcı Nizamülmülk, temelleri-koyucu Gazâlî  07 Nisan 2024 | 583 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar