Medeniyet Tasavvuru Manifestosu

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Yusuf Kaplan’ın bugünkü (11.02.2022)’’ Medeniyet Tasavvuru Manifestosu ‘’ başlıklı yazısı.

Yaklaşık çeyrek asırdır bir medeniyet mefkûresi çerçevesinde yazıyorum bütün yazılarımı. Bu yazılar, ders olmuş, konferans olmuş, söyleşi olmuş ama kitap olmamıştı. Şimdi kitap olma yolunda ilk adım atıldı: Çok ciltli Fütûhât-ı Medeniyye projesine giriş olacak bir nehir-söyleşi kitabı ile bismillah demiş olduk.

“Medeniyet Tasavvuru: Fütûhât-ı Medeniyye’ye Giriş” başlığıyla kitap olarak Nesil Yayınları’dan çıktı bu giriş metni. Fikir hayatımıza katkısı olur inşallah.

Bu kitap, asıl kitabın yayınlanması için de kışkırtıcı bir vesile olacak artık.

Kitabın özenli basımı için çok gayret gösteren Fatih Duman kardeşime ve ekibine teşekkür ederek sizi, kitabın Sonsöz’ünü oluşturan Medeniyet Tasavvuru Manifestosu ile baş başa bırakıyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran tehlikesinin boyutlarını kavrayabilmiş değiliz!  19 Nisan 2024 | 851 Okunma Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-3 15 Nisan 2024 | 910 Okunma Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-2 14 Nisan 2024 | 478 Okunma Ramazan Bayramı’nın çok katmanlı dünyası ve derûnî mânâsı 12 Nisan 2024 | 68 Okunma Sistemi dönüştürmek için çıktık yola ama sistem tarafından dönüştürüldük sonunda! Neden peki?  08 Nisan 2024 | 758 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar