Dünyayı aptallaştırıyorlar!

Sosyal medyada da, bütün diğer medya mecralarında da küresel Yahudi gücüne bağımlılıktan çıkmak, özgürleşmek zorundayız! Yoksa sürü gibi gütmeye devam edecekler dünyayı da, bizi de!

ABD tarihinde bir ilk yaşandı önceki gün: Bir Amerikan Başkanı, görevdeyken, ikinci kez “görevden azil” davası açıldı işbaşındaki Başkan’a!

Tamam, Trump’ın savunulacak bir tarafı yok.

Kaba saba bir adam!

Ama Trump’ın kaba sabalığı, Amerika’nın elden gitmiş olmasına duyduğu öfkeden kaynaklanıyor; Amerika’nın Yahudi gücü tarafından asıl Amerika’nın sahiplerinin elinden alınmış olmasından...

Amerika’nın WASP’ın elinden alınmış olmasının doğurduğu öfke bu!

Beyaz, Anglo-Sakson ve Protestan olarak adlandırılan Amerika’yı kuran beyazların (Başta İngilizler olmak üzere, İrlandalı, İskoç, Fransız, Hollandalı, Alman kökenli sömürgeci, emperyalist beyazların) Amerika’nın Yahudi gücü tarafından esir alınmasına, köleleştirilmesine duydukları öfkenin bir örneği Trump’ın çoğu zaman grotesk (gülünç, kaba, çirkin) popülist öfkesi!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran tehlikesinin boyutlarını kavrayabilmiş değiliz!  19 Nisan 2024 | 917 Okunma Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-3 15 Nisan 2024 | 911 Okunma Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-2 14 Nisan 2024 | 480 Okunma Ramazan Bayramı’nın çok katmanlı dünyası ve derûnî mânâsı 12 Nisan 2024 | 68 Okunma Sistemi dönüştürmek için çıktık yola ama sistem tarafından dönüştürüldük sonunda! Neden peki?  08 Nisan 2024 | 759 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar