Dikkat! Türkiye’yi Kıbrıs’tan vuracaklar!

Türkiye Cumhuriyeti olarak on yıllarca hem Türkiye’nin hem de Kıbrıs’ın geleceğini tehlikeye sokacak basiretsiz, köksüz, soluksuz Kıbrıs politikaları izlendiğimizin farkında mıyız acaba?Öyle...

Türkiye Cumhuriyeti olarak on yıllarca hem Türkiye’nin hem de Kıbrıs’ın geleceğini tehlikeye sokacak basiretsiz, köksüz, soluksuz Kıbrıs politikaları izlendiğimizin farkında mıyız acaba?

Öyle anlaşılıyor ki, gelecek yılların, hatta gelecek on yılların alacağı şekil, Kıbrıs’tan ve etrafından belirlenecek!

ASKERÎ YIĞINAĞI GÖRÜYORUZ AMA KÜLTÜREL SÖMÜRGELEŞMEYİ GÖREMİYORUZ!

Kıbrıs’ın etrafında yaşanan gelişmeleri Türkiye olarak yakından takip ediyoruz. O yüzden yüzyılın en büyük askerî tatbikatını henüz yaptı Türkiye: Hem karadan hem havadan hem de denizden eşzamanlı olarak gerçekleştirilen çok önemli bir tatbikattı bu.

Bu tatbikatla Kıbrıs’a ve çevresine, savaş gemileri, savaş uçakları yığan ABD, İngiltere, Rusya, Fransa, İtalya, BAE, Mısır ve İsrail’in doğal gaz ve petrol bahanesiyle Doğu Akdeniz’in sularını fenâ hâlde ısıtan girişimlerine karşı teyakkuz hâlinde olduğumuz mesajını verdik.

Bu mesaj taraflarca alındı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-3 15 Nisan 2024 | 908 Okunma Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-2 14 Nisan 2024 | 475 Okunma Ramazan Bayramı’nın çok katmanlı dünyası ve derûnî mânâsı 12 Nisan 2024 | 67 Okunma Sistemi dönüştürmek için çıktık yola ama sistem tarafından dönüştürüldük sonunda! Neden peki?  08 Nisan 2024 | 757 Okunma Mahşer’in üç atlısı: Kurucu Melikşah, uygulayıcı Nizamülmülk, temelleri-koyucu Gazâlî  07 Nisan 2024 | 584 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar