Deprem sonrası hayata dönüş...

Hafta sonunda kısa bir Anadolu turuna çıktım. Bir günde aynı anda altı şehrimize uğradım. Aksaray, Kayseri, Elbistan, Malatya, İstanbul-Kocaeli-İstanbul arasında mekik dokudum. Tadı damağımızda kalan çok...

Hafta sonunda kısa bir Anadolu turuna çıktım. Bir günde aynı anda altı şehrimize uğradım. Aksaray, Kayseri, Elbistan, Malatya, İstanbul-Kocaeli-İstanbul arasında mekik dokudum.

Tadı damağımızda kalan çok güzel programlar yaptık.

Aylar öncesinden planlamıştık Aksaray programını. MTO Aksaray temsilcimiz Salih Turhal hocamız, “hocam Aksaray’da iki gün dolu dolu programlar yapalım, Aksaray’ı fethedelim” dedi ve hemen hazırlıklara başladı.

AKSARAY’IN GENÇ ÖNCÜLERİ VE İDEALİST ÖĞRETMENLERİ

Aksaray’da önce Şehit Önder Güzel Proje Kız AİHL’de bitmesin istenen bir konferans verdim.

Okulun müdürü, idealist, donanımlı ve deneyimli Cemal Özyön Hoca bize çok güzel bir evsahipliği yaptı. Bu okul MTO’nun Aksaray’daki ilk talebelerinin okulu. Burada MTO’nun kabına doğmaz cins talebeleri Şehrinur Aslan var, Emine Aydın var, Güzide Sırakaya var, Rabia Akyol ve Emine Çakmak var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir milat olarak Gazze 25 Mart 2024 | 268 Okunma Ramazan Medeniyeti-7: Oruç insanı tutar ve putları kırar  24 Mart 2024 | 83 Okunma Ramazan Medeniyeti-6: Bütünleştirici hakikat şuuru ve şiiri 22 Mart 2024 | 46 Okunma Ramazan Medeniyeti-5: Ramazan’ın beyaz atları ve okları  18 Mart 2024 | 105 Okunma Ramazan Medeniyeti-4: Hüznün diriltici sesleri ve renkleri 17 Mart 2024 | 75 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar