Bursa ve Konya’da umutlarımız yeşerdi, ülkemizin makus talihini nasıl yenebileceğimiz anlaşıldı!

Türkiye skandallarla ve kaos tehdidiyle bir belirsizliğe sürükleniyor olsa da ülkemizin önü açık.Türkiye’yi güncelin, siyasal’ın ayartıcılığından kurtarabilirsek ve daha köklü...

Türkiye skandallarla ve kaos tehdidiyle bir belirsizliğe sürükleniyor olsa da ülkemizin önü açık.

Türkiye’yi güncelin, siyasal’ın ayartıcılığından kurtarabilirsek ve daha köklü, kalıcı sorunlara odaklanırsak, günü kurtarma ucuzculuğundan kurtulup geleceği kurma, inşa etme zorlu ve verimli yolculuğuna çıkabiliriz.

Dünyada yönünü ve yörüngesini yitiren ama neyi yitirdiğini bilemeyen tek toplum biziz. Dünya tarihinin yapılmasında kilit rol oynamış bir toplumun çocukları için züldür bu!

Her ne sûretle olursa olsun, bu toplumun yılmaz çocukları, ülkenin uçuruma sürüklenmesinin önüne set çekecekler, ülkemizin ve coğrafyamızın önünü açacak asil ve uzun soluklu bir yolculuğa çıkmaktan çekinmeyecekler!

Biz MTO (Medeniyet Tasavvuru Okulu) olarak uzun soluklu, yorucu, çileli ama sonuçta ruh sunan, önümüzü açan, umutlarımızı diri tutmamıza imkân tanıyan bir yolculuğa çıktık.

Anadolu’yu dolaşıyoruz, Anadolu’nun ruhunu diri tutmaya çalışıyoruz. Üç haftadır yaptığımız yolculukların üçüncü seferinde iki medeniyet kurucu şehrimizde, Bursa ve Konya’da durduk, derin nefes aldık. Bursa da, Konya da bağrına bastı MTO’yu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran tehlikesinin boyutlarını kavrayabilmiş değiliz!  19 Nisan 2024 | 815 Okunma Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-3 15 Nisan 2024 | 910 Okunma Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-2 14 Nisan 2024 | 478 Okunma Ramazan Bayramı’nın çok katmanlı dünyası ve derûnî mânâsı 12 Nisan 2024 | 68 Okunma Sistemi dönüştürmek için çıktık yola ama sistem tarafından dönüştürüldük sonunda! Neden peki?  08 Nisan 2024 | 757 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar