Bir öncü kuşak, medeniyet tasavvuru ve kardeşlik seferberliği

Öncü kuşak ve medeniyet tasavvuru yolculuğumuzun I. Anadolu Seferinin Sivastan sonra ikinci ayağını oluşturan Elazığa sabah namazından hemen sonra çıktık. Selçuklu mayasının ruha...

Öncü kuşak ve medeniyet tasavvuru yolculuğumuzun I. Anadolu Seferinin Sivastan sonra ikinci ayağını oluşturan Elazığa sabah namazından hemen sonra çıktık.

Selçuklu mayasının ruha dönüştürüldüğü Konya, Kayseri, Erzurum gibi medeniyet kurucu şehirlerimizden sabah ayrılmak için otelden çıkışımızı yaptırmak için danışmaya gittiğimizde karşımızda Sivas Gençlik / Bulma Temsilcimiz Sümeyye Bülbül ile eşi Halil Bülbül kardeşimizi görünce bir an çok şaşırdık. Kahvaltılık bile getirmişler! “Hocam sizi Sivas’ın çıkışına kadar uğurlayacağız” dediler.

Çok verimli geçen bir ilk buluşmanın manevî havasını onlar da biz de iliklerimize kadar yaşıyorduk, üzerimizden atmakta zorlanıyorduk bu havayı.

ELAZIĞ’DA TADIMLIK AMA GÜZEL BİR MTO RUHU VARDI…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran tehlikesinin boyutlarını kavrayabilmiş değiliz!  19 Nisan 2024 | 887 Okunma Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-3 15 Nisan 2024 | 910 Okunma Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-2 14 Nisan 2024 | 478 Okunma Ramazan Bayramı’nın çok katmanlı dünyası ve derûnî mânâsı 12 Nisan 2024 | 68 Okunma Sistemi dönüştürmek için çıktık yola ama sistem tarafından dönüştürüldük sonunda! Neden peki?  08 Nisan 2024 | 759 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar