Yeter! Göstermeyin artık şu magandaları

Haber, İhlas Haber Ajansı tarafından servis edildi. Aynı gün içinde dört ayrı trafik magandası İstanbul'un çeşitli yerlerinde motosikletlerini tek teker üzerine kaldırıp sözde 'şov' yapmışlardı.

Bizim atv Haber de dahil, neredeyse tüm haber bültenleri bu görüntüleri kullandı. Sözde, olayın tehlikelerine değiniyorlardı. Gelin görün ki, trafiği tehlikeye düşürmenin bizim kanunlarımızdaki ceza bedeli birkaç yüz liraydı. O magandalar üç kuruş verip haber bültenlerine çıkmaya zaten dünden razıydılar. Haber sorumlularımız bilmeden ya da 'haber ve görüntü kıtlığından' onların şov amaçlarına kendi ekranlarını da alet etmişlerdi.
Bu köşede bin kere yazdım. Motosikletini tek tekerlek üzerine kaldıranları, makas atanları, otomobili hareket halindeyken şoför mahallini terk edip göbek atanları, direksiyonu 6 yaşındaki çocuğuna emanet edenleri göstermeyin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 16 Okunma Kilyos “imdat” diyor 17 Nisan 2024 | 130 Okunma Dünyanın en büyük günahı 16 Nisan 2024 | 198 Okunma Abdullah Gül hakkında ilginç iddialar 14 Nisan 2024 | 3.722 Okunma “Çok yanlış yaptık, çok...” 13 Nisan 2024 | 808 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar