Uğur Yücel Eşkıya’da

Yalanım yok... Dizimi özledim. Bu köşenin devamlı okurları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı ilk bölümünden bu yana büyük bir ilgi ile izlediğimi bilirler. Bu nedenle dizimden ayrı kaldığım...

Yalanım yok... Dizimi özledim. Bu köşenin devamlı okurları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı ilk bölümünden bu yana büyük bir ilgi ile izlediğimi bilirler. Bu nedenle dizimden ayrı kaldığım bu yaz bana pek uzun geldi.
Eşkıya'yı neden mi seviyorum? Şiddete aşık olduğum, mafyaya özendiğim için değil tabii ki. Bunlar dizinin fonu. Özünde ise insanların mafyadan uzak durması gerektiğini gösteren ince mesajlar, gerçek hayatın orta yerinden derin felsefeler yer alıyor.
Bu yıl Eşkıya iki yeni karakterle izleyicinin karşısına çıkacak. Yeni transferler Uğur Yücel ile Levent Ülgen diziye büyük bir renk ve dinamizm katacak. Uğur Yücel bolca 'racon' kesilen bir diziye pek yakışacağa benziyor. Onu şöyle paltosunu sırtına atmış, boynunda beyaz atkıyla düşürüyorum da, hiç yadırganmaz vallahi. Ama benim asıl merak ettiğim Levent Ülgen'in performansı. Malum, onu genellikle mizahi karakterlerde izlemeye alıştık. Bu yeni rol onun parlak kariyerinde yeni bir tramplen olacağa benziyor.
Bir süredir salı günlerim pek boş, pek anlamsız. Gel yeni sezon geeel!..

Reddetmek daha mı havalı?
Hürriyet gazetesinin düzenlediği Altın Kelebek Ödülleri her yıl biraz...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir gün gitsen bile Hatıran Yeter 28 Mart 2024 | 430 Okunma 3 milyon kişi oyuncu olmak için sırada 27 Mart 2024 | 229 Okunma Anasının ak sütü gibi helal 26 Mart 2024 | 282 Okunma Tükürmek serbest 24 Mart 2024 | 158 Okunma Neredesiniz babayiğit mizahçılar? 23 Mart 2024 | 51 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar